Walking Dead - Something to Fear kártyajáték -EN

Eladás
Nincs értékelés
10 240 Ft –14 %
s l500
10 240 Ft –14 % 8 800 Ft
Készleten (3 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Walking Dead: Something to Fear egy nehéz döntésekkel teli kártyajáték 2–6 játékos számára. A játékosoknak stratégiai szempontból felül kell járniuk "frenemies" -üket a legjobb kártyakészlet megszerzése érdekében. Ha azonban a játékosok nem vigyáznak, a csoport vereséget szenved, és mindenki veszít. A Walking Dead: Something to Fear című játékban a játékosoknak túl kell élniük kilenc kóborló és brutális ellenséges hullámot, miközben kellékeket és fegyvereket kell szerezniük az elismert Skybound sorozat posztapokaliptikus világában.

Minden fordulóban a játékosok titokban egy lapot játszanak le kézből face down. Ezután minden kártya kirakódik, és meghatározzák a kör menetét és az egyéni képességeket. A játékosok ikonikus karaktereket használnak, hogy túléljék a világ nehéz körülményeit. Minden forduló végén 1 kártya "elszalad" a csoportba, és sebzést okoz minden játékosnak.

A játékosoknak okosan kell kezelniük a kollektív 20 életet, és ha mindenki életben marad, akkor a gyűjteményében a legmagasabb pontszámot elérő játékos nyer. Ha a csoport több mint 20 sebzést kap az egész játék során akkor minden vesztenek.

A játék angol nyelven zajlik.

  • Ajánlott kor: 12+
  • Egy játék ideje: 20-45 perc
  • Játékosok száma: 2-6
     

Csomag tartalma:

  • 54 Character kártya
  • 63 Encounter kártya
  • 1 Tie-breaker kártya
  • 1szabály kézikönyv

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Stratégiai játékok
Garancia: 2 év
Kategória: Társasjátékok
Licenc: Walking Dead

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: