Dungeons & Dragons: Rules Expansion Gift Set (Alt Cover) - EN

Nincs értékelés
Márka: WotC
64 460 Ft
Készleten (3 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Több szabály . Még több ellenség. Még több kaland!

Indulj el egy utazásra a rivális varázslókkal, Tasha-val és Mordenkainen-nel, valamint Xanathar bűnözővel. Fedezze fel titkukat, és fedezzen fel új módokat a világ legjobb hősjátékának játékára!

Gyűjtemény DM és játékosok számára egyaránt. Ebben megtalálod az ötödik kiadás összes bővülő könyvét egy készletben, kiegészítve egy gyönyörű új Dungeon Master's Screen-vel (Plent narrátora).
Tartalmazza a D&D ötödik kiadásának legkeresettebb kiterjesztését: Xanathar's Cauldron of Everything, Tasha's Cauldron of Everything és Monsters of the Multiverse, valamint egy lábazatot a Dungeon Master számára – egy gyönyörű gyűjtőtokban.

Tartalmazza a Monsters of the Multiverse debütálását, amely egy átfogó forrás mind a játékosok, mind a Dungeon Matery számára, több mint 30 frissített játékoskarakter-fajt és egy tömött bestiáriumot több mint 250 átdolgozott szörnyeteggel – minden D&D világban használatra készen.

A Dungeon Master's három könyve és albuma mindegyike különleges borítót tartalmaz, iktatással, amelyek csak ebben a számban érhetők el.
Tökéletes készlet játékosok és Dungeon Mastery számára! Ideális ajándék a Dungeons és Dragons lelkes rajongóinak.

Ez egy limitált változat, mindhárom könyvnek és a Dungeon Master cselekményének alternatív borítójával (lásd a képeket)

A könyvek és az összes szöveg angol nyelvű.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: