Dragon Shield Nest 500 - Magic Carpet (Fekete)

Nincs értékelés
14 340 Ft
Készleten (1 db)

A Dragon Shield Magic Carpet doboz és playmat kombinációja, amely egyszerű és elegáns módon teszi lehetővé a csomaggyűjtemény szállítását és a védelmet játék közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dragon Shield Magic Carpet doboz és playmat kombinációja, amely egyszerű és elegáns módon teszi lehetővé a csomaggyűjtemény szállítását és a védelmet játék közben. A masszív és tartós „Dragon Skin” külső elegáns megjelenést biztosít. A belső teret ezután "Duchesse szaténból" készítik.

A Magic Carpet ezért két levehető részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz – egy alátétből, amely szorosan körülveszi a hatalmas tárolódobozt, és biztonságosan tartja a kártyákat, amikor hordozzák.

A Magic Carpet több színben is kínáljuk. Ebben a modellben akár 7 normál méretű Dragon Shield kártyadoboz vagy 6 Dragon Shield Deck Shells is elfér. Dobozok nélkül akár 1000+ kicsomagolt kártya, 555+ single-sleeved vagy 485+ double-sleeved kártya fér el benne. A Carpetben alapfelszereltségként elférnek a Dragon Shield Strongboxok, a négyrekeszes dobozok vagy egy extra playmat is. Ideális az építeni tervezett Cube Drafthoz is!

További információért tekintse meg az alábbi termékvideót:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: