Dragoborne TCG

A Dragonborne TCG egy gyűjtögetős kártyajáték, amelyben a játékosok hatalmas sárkányok és más mitikus lények szerepét ölthetik magukra, és egymás ellen harcolnak, hogy a legerősebb és legügyesebb sárkányharcosok legyenek.

A Dragonborne TCG-t úgy tervezték, hogy könnyen megtanulható, de kihívást jelentsen, és számos különböző stratégiát és taktikát kínál, amelyekkel a felsőbbrendűség megszerzéséhez használhatod. A játékban minden kártya egy sárkányt vagy lényt képvisel, egyedi képességekkel, erősségekkel és gyengeségekkel. Ezért gondosan kell összeállítanod a paklidat, és a megfelelő kártyákat kell kiválasztanod, hogy leküzdhesd a kihívásokat, amelyekkel szembe kell nézned.

Legnépszerűbb termékek

összesen 5 termék

https://www.dragoborne.com/

A Dragoborne egy 2 játékosnak szóló gyűjtögetős kártyajáték a Bushiroad-tól. A játékosok egy Dragoborne nevű lény szerepét veszik át, aki az öt uralkodó Dragolord egyikétől kapott hatalmat.

Minden játékos 3 erődöt irányít, amelyek a teljes életet képviselik. A játék célja az ellenfél összes erődjének elpusztítása, melyhez a játékosok szörnyű lényeket idéznek meg és hatalmas varázslatokat alkalmaznak. A Dragoborne-ban a kártyákon kívül a kockán dobott értékek is jelentős szerepet játszanak.