KeyForge

A Keyforge egy 2 játékosnak szóló kártyajáték, amely több szempontból is egyedülálló - kizárólag előre összeállított, játékra kész paklik formájában kerül forgalomba, és minden egyes pakli egyedi. A Keyforge játékban az Archon szerepét veszed fel, akinek a célja, hogy 3 kulcsot kovácsoljon, és ezzel megnyerje a játékot. Ehhez összesen 11 különböző frakcióból származó lények, akciók és ereklyék segítik a játékodat. A Keyforge szabályai is egyediek - inkább hasonlítanak a társasjátékokhoz, mint a Magichez vagy a Pokémonhoz. Egyszóval a KeyForge egy egyedi kártyajáték, amely nem igényel nagy ráfordítást, és néhány fillérért órákig tartó remek szórakozást kínál.

Legnépszerűbb termékek

összesen 2 termék
KeyForge Secrets of the Crucible Genesis RPG
20 140 Ft
40879
AoA Boxes
11 270 Ft
4439

A KeyForge kártyajáték Richard Garfieldtől, a világ vezető kártyajátékainak (Magic: the Gathering, Star Wars: TCG, Artifact) alkotójától, a Fantasy Flight Games (Game of Thrones TCG, Arkham Horror, Lord of the Rings) kiadójától.

KeyForge egy egyedülálló kártyajáték, de játékos találja magát a szerepét Archon a világ Crucible. Archonok versenyeznek egymással, hogy megszerezzék a "Æmber" és létrehozzanak három kulcsot. A KeyForge egyedi paklikban kapható, és nincs két egyforma (összesen 104 lehetséges kombináció!). Az első bővítmény a Call of the Archons, amely 2018. 11. 15-én jelent meg. A második bővítmény, az Age of Ascension megjelenési dátuma 2019 második negyedéve.