Dragon Shield Nest 500 - Varázsszőnyeg (fekete/zöld)

Eladás
Nincs értékelés
13 690 Ft
Készleten (2 db)

A Dragon Shield varázsszőnyeg egy kombinált doboz és szőnyeg, amely egyszerű és elegáns módja annak, hogy egyszerre szállítsd és védd a paklik gyűjteményét játék közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dragon Shield varázsszőnyeg egy kombinált doboz és szőnyeg, amely egyszerű és elegáns módja annak, hogy egyszerre szállítsd és védd a paklik gyűjteményét játék közben. A strapabíró és tartós "Dragon Skin" külső gondoskodik az elegáns megjelenésről. A belső teret ezután "Duchesse szatén" színűre festik.

A Magic Carpet ezért két elválasztható részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz - a hátlap, amely szorosan körülöleli a masszív tárolódobozt, és biztonságban tartja a kártyákat szállítás közben.

A Magic Carpetet többféle színben kínáljuk. Ez a modell akár 7 Standard méretű Sárkánypajzs kártyadobozt vagy 6 Sárkánypajzs paklihüvelyt is elbír. A dobozok nélkül akár 1000+ csomagolatlan kártya, 555+ egyhüvelyes, vagy 485+ kéthüvelyes kártya is elfér benne. A Dragon Shield páncélszekrény, a négyrekeszes dobozok vagy egy extra párna is elfér a szőnyegben, mint alapfelszereltség. Tökéletes ahhoz a Cube Drafthoz is, amit tervezel megépíteni!

További információkért tekintse meg az alábbi termékvideót: