Sonic the Hedgehog™ LEGO® Amy állatmentő szigete (76992)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 180 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Sonic the Hedgehog™ LEGO® Amy's Animal Rescue Island (76992 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.





Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és annál idősebb gyerekek, akik szeretik Sonicot, vagy szívesen gondoskodnak állatokról, különösen élvezni fogják a LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76992) készletet. A gyerekeknek lehetőségük van kreatív játékra, miközben felfedezik a szigetet, és segítenek Amynek és Tailsnek gondoskodni az állatbarátokról. Rengeteget fognak szórakozni a karakterekkel, miközben csúszdáznak a medencében, homokvárat építenek és a körhintán szórakoznak.

Végtelen felfedezés
A gyerekek a felvonóhíd és a vízesés csapdája segítségével legyőzhetik Badnikot, aki el akarja lopni az állatokat. Van egy titkos bejárat is, amely a konyhába és a hálószobákba vezet, ahol a gyerekek gondoskodhatnak a megmentett állatokról.

További játéklehetőségek
A dinamikus, akciódús kalandok a kreatív játékkal ötvöződnek a LEGO Sonic the Hedgehog™ készletekben. A Kék Maszat rajongói imádni fogják a Sonic kedvenc kalandja által inspirált jelenetek megalkotását. És amikor eljön a változatosság ideje, a gyerekek élvezhetik a fantáziadús játékot, miközben Sonic állatbarátairól gondoskodnak.

  • Kreatív játék Sonic rajongóknak - Inspiráld a gyerekeket, hogy eljátsszák az állatmentő kalandos történeteket, miközben ezzel a LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76992) Amy állatmentő szigete készlettel játszanak 7 éves kortól.
  • 6 karakter és tartozékok - A készlet Amy-t, Farok, Rákhúst, Picky-t, Pocky-t és Flicky-t, valamint a kreatív játékhoz szükséges kiegészítőket tartalmazza.
  • 2 játékmód - A gyerekek választhatnak, hogy csapdákat festenek, hogy túljárjanak Badnik eszén, vagy állatgondozósdit játszanak Amyvel, Farokkal és a szigeten élő állatokkal.
  • Ajándék a videojáték-rajongóknak - Ez a LEGO® Sonic the Hedgehog™ készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra, vagy egyszerűen csak 7 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik Sonicot, a videojátékokkal kapcsolatos készleteket és az állatokat.
  • Méretek - A sziget több mint 12 cm magas, 24 cm széles és 17 cm mély.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a gyereket az építési kalandon, és eszközöket kínál a 3D modellek nagyításához és forgatásához, az építőelemek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Kreatív játék Sonic-kal és barátaival - Gyors akció, szórakozás és fantáziadús szerepjáték a LEGO® Sonic the Hedgehog™ építőkockákkal.
  • Minőségi termék - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Biztonság mindenek felett - A LEGO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, melegítjük, összezúzzuk, csavarjuk és elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: