Animal Crossing™ LEGO® Bunnie és szabadtéri tevékenységek (77047)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 940 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Animal Crossing™ LEGO® Bunnie és szabadtéri tevékenységek (77047 ) a Legótól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesse meg a kreatív gyermekeket 6 éves kortól a Nyuszi és a természet tevékenységekkel (77047), amelyekkel rengeteg szórakozást szerezhet nekik. Segítenek Bunnie-nak, a nyúl minifigurának sátrat építeni, majd felfedezőútra indulnak.

Ez a készlet remek ajándék a kreatív gyerekeknek, akik szeretik az Animal Crossing videojáték-sorozatot. A rengeteg kiegészítővel a saját fantáziájuk szerint alakíthatják a modellt. A rovarhálót, az ásót és a fejszét - a népszerű videojátékokból ismert eszközöket - a vidéken játszódó történetek eljátszásához fogják használni.

A szórakoztató funkciók közé tartozik egy olyan mechanizmus, amellyel Bunnie egy rúddal átugorhatja a folyót. Van egy sátor is, amelyet ki lehet nyitni, hogy jó éjszakát kívánj Bunnie-nak. A gyerekek kreativitásukat az építőelemek átrendezésével fejezhetik ki, amelyeket aztán rengeteg részlettel díszíthetnek.

A videojáték-sorozat alapján készült LEGO® Animal Crossing építőszettben a kreatív gyerekek kifejezhetik tehetségüket.

  • Építőszett sátorral 6 éves kortól - A lányok és fiúk egyaránt imádni fogják a vidám Bunnie építőszettet és a szabadtéri tevékenységeket, valamint az Animal Crossing™ videojáték-sorozaton alapuló jelenet építését.
  • Testreszabható játék gyerekeknek - A kis építők szabadjára engedhetik fantáziájukat, és új történeteket találhatnak ki a Bunnie minifigurával, és átrendezhetik a moduláris építőelemeket.
  • Kreatív játék - A gyerekek segítenek Bunnie-nak sátrat verni, a videojátékból jól ismert eszközöket használni, felfedezni az építhető jelenetet, majd tetszés szerint újjáépíteni azt.
  • Fantáziadús játék kreatív funkciókkal - A lógó funkció lehetővé teszi, hogy Bunnie átugorja a folyót, az összecsukható falak pedig megkönnyítik a sátor megközelítését az Animal Crossing™ világából.
  • Animal Crossing™ ajándéktipp - Ez a LEGO® készlet remek karácsonyi vagy különleges alkalomra szánt ajándék a videojáték-franchise-t és a kreatív játékot kedvelő gyerekeknek.
  • Szórakoztató építés - A gyerekek más LEGO® Animal Crossing™ készletekkel (külön megvásárolható) kombinálhatják a készletet, hogy bővítsék a téglafigurák közösségét.
  • Kreatív játékok - A LEGO® építőkockákkal a gyerekek kreativitásukat és mesélőkészségüket fejleszthetik, és felfedezhetik az Animal Crossing™ világát még azután is, hogy a videojátékot kikapcsolták.
  • Színes modell a kiállításra - A 164 darabos készlet alapkiépítésben több mint 9 cm magas, 20 cm széles és 17 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: