Animal Crossing™ LEGO® Julian születésnapi bulija (77046)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 620 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Animal Crossing™ LEGO® Julian's Birthday Party (77046 ) a Legótól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 6 éves és annál idősebb kreatív gyerekek több órányi mesélési lehetőséget élvezhetnek a LEGO® Animal Crossing™ (77046) Julian's Birthday Party játékkal. Ez a személyre szabható játék számos aranyos kiegészítőt tartalmaz, amelyeket a kis építők jól ismernek a videojátékokból, és garantáltan korlátlan mennyiségű szórakoztató játékot hoz.

A gyerekek születésnapi partit rendeznek Julian, a ló számára, akit jól ismernek számos videojátékból. Adnak neki egy mikrofont és egy Bell érmét, és muffint osztanak, miközben Julian elfújja a gyertyát a születésnapi tortáján. Amikor vége a bulinak, a gyerekek átrendezik a díszletet, mozgatják az építőelemeket, és mozgatják a lufikat, díszeket és kiegészítőket.

Nyissa meg a gyerekek számára a kaput az Animal Crossing videojáték-sorozat szórakoztató világába. Ez a moduláris készlet nagyszerű születésnapi ajándék a Julian rajongóknak, és a LEGO Animal Crossing sorozat más kreatív készleteivel kombinálható, így végtelen játéklehetőséget kínál.

  • Kreatív építés gyerekeknek - A LEGO® Animal Crossing™ Julian születésnapi bulija építő készlettel a 6 éves és idősebb kis építők felidézhetik kedvenc videojáték-sorozatuk jeleneteit. Ezután testre szabhatják a modellt, hogy teljesen új történeteket hozzanak létre
  • Testre szabható játék a gyerekeknek - Tartalmaz egy minifigurát Julian, a lóról és rengeteg olyan kiegészítőt, amelyet a gyerekek az Animal Crossing™ videojáték-sorozatból ismernek.
  • Kreatív játék - A gyerekek zenét hallgathatnak a sztereóról Julian születésnapi partiján, díszíthetik a helyszínt lufikkal és dekorációkkal, segíthetnek neki elfújni a gyertyát a tortán, és saját történeteket alkothatnak.
  • Újjáépíthető modell - A gyerekek a moduláris építőbetétekkel és kiegészítőkkel fantáziájuk szerint építik újra az Animal Crossing jelenetet
  • LEGO® Animal Crossing™ ajándéktipp - A kreatív, testre szabható építőszett remek ajándék a videojáték-sorozat fiatal rajongóinak
  • Szórakoztató építés - Kombináld a készletet más LEGO® Animal Crossing™ készletekkel (külön megvásárolható), hogy bővítsd a téglafigurák közösségét.
  • Kreatív építés - A LEGO® Animal Crossing™ készletekkel a gyerekek gyakorolhatják mesélőkészségüket, és bármilyen módon fejleszthetik játékukat.
  • Méretek - A 170 darabból álló készlet alaphelyzetben több mint 9 cm magas, 17 cm széles és 10 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: