Animal Crossing™ LEGO® Kapp'n és a szigeti hajóút (77048)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 240 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Animal Crossing™ LEGO® Kapp'n and the Island Cruise (77048 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a 6 éves és annál idősebb gyerekeket a személyre szabható LEGO® Animal Crossing™ (77048) Kapp'n és a Szigeti hajóúttal. A kis építők összerakják a kedvenc videojáték-sorozatukból jól ismert lakatlan szigetet, és órákig tartó szórakozással építik újra.

A gyerekek Kapp'n, a teknős hajójával kalandos utazásra indulnak egy lakatlan szigetre, amelyet az Animal Crossing videojáték-sorozat világa ihletett, ahol találkoznak Marshallal, a mókussal. Felfedezik a tevékenységekkel teli helyet, összegyűjtik a játékból jól ismert bambuszt, ásnak a Bells érmékért, és horgászbottal halat fognak, hogy eladhassák. Amikor a kaland véget ér, a gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és megváltoztathatják az építőkockák elhelyezését. Minden elem mozgatható, és a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni, hogy vadonatúj szigeteket hozzanak létre!

Nyisd meg a gyerekek számára a kaput az Animal Crossing videojáték-sorozat kreatív világához. Ez a moduláris készlet nagyszerű születésnapi ajándék, és más LEGO Animal Crossing készletekkel kombinálható, így végtelen játéklehetőséget kínál.

  • A videojátékok ihlette játék - A LEGO® Animal Crossing™ Kapp'n és a Szigeti hajóúttal a 6 éves és idősebb gyerekek a videojáték világának egy szigetére hajózhatnak, hogy Marshall karakterével együtt fedezzék fel a szigetet.
  • Kedvenc helyszínek és karakterek - Egy testre szabható helyszínt, számos ismerős funkciót és 2 szeretett karaktert tartalmaz: Marshall, a mókus minifigurát és Kapp'na, a teknős minifigurát.
  • Egy lakatlan sziget különféle funkciókkal - Akárcsak a videojátékokban, ezzel a készlettel a gyerekek a Bells érméket kereshetik, kókuszdiót és bambuszt gyűjthetnek, utazhatnak Kapp'na hajójával, horgászhatnak horgászbottal, vagy kifoghatnak egy remeterákot.
  • Építhető jelenetek és végtelen újjáépítés - A gyerekek kreatív képességeiket használva mozgathatják a moduláris építőbetéteket és kiegészítőket, hogy eredeti történeteket találjanak ki az Animal Crossing™ világának szereplői számára.
  • Animal Crossing™ ajándéktipp - Ez a LEGO® készlet nagyszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék a kreatív gyerekeknek, akik szeretik a videojáték-franchise-t és a kreatív játékot.
  • Kreatív építés - A LEGO® Animal Crossing™ készletekkel a gyerekek a kreativitás világába merészkednek, ismerős jeleneteket építenek és saját történeteket találnak ki.
  • Szórakoztató építkezés - A gyerekek a készletet más LEGO® Animal Crossing™ készletekkel (külön megvásárolható) kombinálják, hogy bővítsék a sziget téglafiguráinak közösségét.
  • Méretek - Az Animal Crossing™ Deserted Island készlet 233 darabból áll, és alaphelyzetben több mint 9 cm magas, 28 cm széles és 17 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: