Animal Crossing™ LEGO® Látogató Isabelle (77049)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 670 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Animal Crossing™ LEGO® Látogatás Isabelle-nél (77049 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 6 éves és idősebb gyerekek az Animal Crossing™ videojáték-készlettel elkezdhetik saját történeteik mesélését Visit Isabelle (77049). Olyan jeleneteket építenek fel, amelyeket jól ismernek a képernyőről, és szabadjára engedik a fantáziájukat!

A gyerekek Isabelle-lel együtt körbejárják Fauna otthonát. A belső tér Fauna színeiben pompázik, és rengeteg ismerős és új részlet inspirálja a gyerekeket arra, hogy új történeteket találjanak ki kedvenc karaktereikkel.

A kis építők úgy tehetnek, mintha egy repülő léggömböt találnának el egy csúzlival, amelyhez egy ajándékot csatolnak. Ezután megnézik, hogy van-e üzenet a telefonon, bedobnak-e egy levelet a postaládába, és segítenek a minifiguráknak a kertben locsolni és almát szedni a fáról. Találnak egy receptkártyát az asztalukon, és felfedeznek egy meglepetést a fában elrejtve. A gyerekek kiválasztják, hogyan nézzen ki a ház, és áthelyezik a bútorokat, kicserélik az ablakokat és elmozdítják az építőbetéteket.

  • A videojáték-franchise által inspirált kreatív építőszett - A LEGO® Animal Crossing™ Isabelle látogatása építőszettel a 6 éves és annál idősebb gyerekek jól szórakozhatnak.
  • Funkciókkal teli építőkészlet a kis építők számára - A LEGO® Animal Crossing™ játékok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy kreatívak legyenek, és saját történeteket építsenek fel a karakterekkel együtt.
  • Rengeteg inspiráló funkció - Ez a LEGO® Animal Crossing™ építőszett 2 minifigurát, Isabelle-t és Faunát, valamint számos ismerős funkciót tartalmaz, mint például egy munkapadot vagy egy repülő léggömbhöz rögzített ajándékot.
  • Testre szabható játék - A készlet számos tartozékot és moduláris építőbetétet tartalmaz, amelyeket a gyerekek testre szabhatnak, hogy a képzeletüknek megfelelő házat hozzanak létre.
  • Ajándék az Animal Crossing™ világából - Ez a készlet nagyszerű ajándék születésnapra vagy különleges alkalomra. A videojáték-franchise rajongói több órányi kreatív meséléssel tölthetnek el órákat egyedül vagy a csoporttal.
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Kreatív játék a videojáték-rajongóknak - A LEGO® építőkockákkal a gyerekek kreativitásukat és mesélőkészségüket fejleszthetik, és a videojáték kikapcsolása után is felfedezhetik az Animal Crossing™ világát.
  • Méretek - A készlet 389 darabból áll, és alaphelyzetben több mint 17 cm magas, 25 cm széles és 16 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: