City LEGO® Rendőrség és börtön a szigeten (60419)

Nincs értékelés
Márka: Lego
32 340 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

City LEGO® rendőrség és sziget börtön (60419 ) 7 éves kortól a Lego által.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 60419 LEGO® City rendőr- és börtönsziget a város leghírhedtebb bűnözőinek ad otthont, de nekik más terveik vannak! Akciódús kalandok várnak ezzel a csodálatos játékkészlettel, amely egy sziklán álló börtönt tartalmaz, tele funkciókkal és különböző elemekkel. Tartalmaz továbbá egy helikoptert, egy rendőrségi hajót, egy csónakot, 3 rendőr minifigurát és 4 rab minifigurát, valamint rendőrkutya és cápa figurákat.

A Fogolysziget épületkészlet tele van belső részletekkel a fantáziadús játékhoz, többek között egy irányítóteremmel, egy pihenőszobával a rendőröknek, egy előcsarnokkal, egy udvarral, titkos menekülőnyílással, egy kutyafuttatóval, egy cellával, ágyakkal és egy menekülőalagúttal, amely egy elhagyott bányába vezet, valamint egy mosókonyhával a foglyok számára, a börtönből való szökéshez szükséges eszközökkel. További részletek közé tartozik egy helikopter leszállóhely és egy sziklafal laza kővel a robbanásszerű szökéshez.

A LEGO® Builder alkalmazás izgalmas építési kalandokba vezeti be a gyerekeket. Lehetővé teszi számukra, hogy nyomon kövessék az építés előrehaladását, zoomolhassák és forgathatják a modelleket 3D-ben, hogy minden szögből szemlélhessék őket, miközben dolgoznak rajtuk.

  • A LEGO® City rendőrség és börtönsziget építőszett 7 éves kortól - Tele van szórakoztató funkciókkal, amelyekkel végtelen sok órányi fantáziadús játékot biztosíthatsz
  • Mit tartalmaz ez a LEGO® építőkészlet? - Megépíthető börtönsziget sziklával, börtönnel, rendőrségi hajóval, kis motorcsónakkal, helikopterrel, 3 rendőr és 4 fogoly minifigurával, valamint rendőrkutya és cápa figurákkal.
  • A LEGO® börtönszigettel tele van szórakoztató funkciókkal - Tartalmaz egy cellát egy menekülőalagúttal, amely egy elhagyatott bányába vezet, és egy börtönudvart egy titkos menekülőnyílással, amely egy használaton kívüli csatornába vezet
  • Tartalmaz egy "Rendőrségi keresés" plakátot - Egy felnőtt engedélyével a gyerekek beolvashatják az építési útmutatóban vagy a dobozon található QR-kódot, és egy szórakoztató LEGO® City videós kalandot játszhatnak le.
  • LEGO® ajándék 7 éves és idősebb gyerekeknek - Lepd meg a kis hősöket azzal, hogy karácsonyi vagy születésnapi ajándékba adod nekik ezt a rendőrségi játékot a LEGO építőkockák és a fantáziadús játék rajongóinak.
  • Korlátlan kreatív játék - Kombináld ezt a készletet a LEGO® City sorozat más modelljeivel (külön megvásárolható) a még több szórakozásért és kalandért.
  • A LEGO® City-ről - LEGO City egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon kiélhetik határtalan fantáziájukat az épületekkel, járművekkel és lakókkal, ami motiválja őket az építésre, alkotásra, felfedezésre és játékra.
  • A 980 darabos készletben található börtönsziget 37 cm magas, 40 cm széles és 16 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: