City LEGO® tűzoltó mentőhelikopter (60411)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 160 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Tűzoltó mentőhelikopter (60411 ) a Legótól 5 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hagyd, hogy gyermeked fantáziája szárnyaljon ezzel a 60411 LEGO® City Tűzoltó mentőhelikopter játékkészlettel 5 éves kortól. A készlet 2 LEGO vízkilövőt, forgó rotorokat és egy menő kabint tartalmaz a tűzoltó pilóta minifigurának. Vezesd be a hétköznapi hőst az akciódús tűzoltó-mentő kalandok világába ezzel a szórakoztató építőszettel.

Vidd el a gyerekeket egy izgalmas építési utazásra a LEGO® Builder alkalmazással. Lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék és elmentsék építményeiket, nyomon követhessék az építés előrehaladását, és munka közben minden szögből zoomolhassák, forgathatják és megtekinthetik a modelleket.

A LEGO City Builder valósághű járműveket, bonyolult épületeket és inspiráló karaktereket kínál, amelyek korlátok nélkül ösztönzik a fantáziadús játékot. A gyerekek ezt a tűzoltó helikoptert kombinálhatják a LEGO City termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható), hogy még elképesztőbb kalandokat élhessenek át.

  • Tűzoltó helikopter játék 5 éves kortól - LEGO® City tűzoltó mentőhelikopter építőszett akciódús tűzoltó kalandokhoz.
  • Mit tartalmaz a készlet? - Tartalmaz mindent, amire a gyerekeknek szükségük van egy tűzoltó mentőhelikopter és egy tűzoltó pilóta minifigura megépítéséhez.
  • Fantáziadús játék- A gyerekek beültethetik a pilótát a kinyitható pilótafülkébe, forgathatják a rotorokat, és kilőhetik a helikopteren lévő LEGO® vízágyúk vízfunkcióit.
  • Helikopter építőkockák interaktív utasításokkal- Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást, amellyel a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik az építési folyamatot, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőkockákat.
  • Egy kis LEGO® ajándék a kreatív játék rajongóinak 5 éves kortól - Örvendeztesd meg hősödet ezzel a mókás tűzoltó mentőhelikopter készlettel az akciódús játékhoz.
  • Végtelen játéklehetőségek - A gyerekek még több mókát és kalandot szabadítanak fel, ha ezt a készletet más LEGO® City Fire készletekkel kombinálják (külön megvásárolható).
  • A végtelen lehetőségek városa - LEGO® City egy olyan hely, ahol a gyerekek szabadon használhatják határtalan fantáziájukat az épületekkel, járművekkel és lakókkal, ami motiválja őket az építésre, alkotásra, felfedezésre és játékra.
  • Méretek - A helikopter modell 85 darabból áll, és több mint 9 cm magas, 22 cm hosszú és 6 cm széles.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: