Creator LEGO® Retro görkorcsolya (31148)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 260 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Creator LEGO® Retro görkorcsolya (31148 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31148) Retro görkorcsolyával a 8 éves és idősebb kreatív gyerekek visszamehetnek az időben. Megépíthetnek egy LEGO görkorcsolyát 4 mozgatható rózsaszín kerékkel, rózsaszín fékkel, vastag sárga fűzővel és egy sor színes darabkával, amelyekkel a korcsolya sarkát a fantáziájuknak megfelelően díszíthetik.

Ezzel a LEGO® Creator 3 az 1-ben készlettel a gyerekek 3 különböző modellt építhetnek ugyanabból a téglakészletből, és élvezhetik az építés és a játék élményét. Megépítenek egy görkorcsolya modellt, amelyet aztán egy miniatűr retro gördeszkává vagy egy rövid antennával ellátott retro kazettás magnóvá hajtogatnak. Mind a 3 modell szemet gyönyörködtető bemutató darab, amelyet a gyerekek játék után büszkén fognak mutogatni a szobájukban.

A LEGO Creator 3 az 1-ben építőkockák remek ajándékot jelentenek a gyerekeknek. A kis építők minden dobozban találnak darabokat, amelyekkel 3 különböző modellt építhetnek és építhetnek újra. A 3 az 1-ben készletekkel órákon át élvezhetik az érdeklődési körük által inspirált modellek építését, beleértve a szupergyors járműveket, a csodálatos állatokat és a bonyolult városi jeleneteket.

  • 3 retro modell 1 dobozban - A 8 éves és idősebb gyerekek elmerülhetnek 3 popkultúra-modell építésében és újjáépítésében egy készlet téglából a LEGO® Creator 3 az 1-ben Retro görkorcsolya készlettel.
  • Végtelen játéklehetőségek - A gyerekek elmondhatják saját történeteiket a 3 retro modellből álló készlettel: egy görkorcsolya, egy mini gördeszka és egy magnó.
  • Mozgatható játékok - A görkorcsolya 4 mozgatható rózsaszín kerékkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy ténylegesen közlekedjen. A 4 mozgatható keréken egy mini gördeszka is található, amely akciódús kalandokba viszi a gyerekeket.
  • Kiállítási modellek - Mind a 3 kihagyhatatlan retro LEGO® modell büszkén kiállítható, hogy a gyerekek játszhassanak vele.
  • Ajándék 8 éves kortól - Ez a 3 az 1-ben építőkészlet építési és játékélményt nyújt, és csodálatos születésnapi ajándék kreatív gyerekeknek
  • 3 adag szórakozás 1-ben - Még több szórakozás a LEGO® Creator 3 az 1-ben sorozat további készleteivel (külön megvásárolható)
  • LEGO® Creator 3 az 1-ben játékok - A 3 az 1-ben készletek mindegyikével a gyerekek 3 különböző, érdeklődési körük által inspirált modellt építhetnek, köztük állatokat, járműveket és bonyolult városi jeleneteket is
  • Építs és játssz - Ez a LEGO® építőkészlet 342 darabból áll, és egy megépíthető görkorcsolyát tartalmaz, amely több mint 14 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: