Disney™ LEGO® Elza és a Jégkirályság kastélya (43238)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 400 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (5 db)

A Disney™ LEGO® Elsa és a Jégkirályság kastélya (43238 ) a Legótól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Disney Jégkirályság (43238) Elsa és a Jégkirályság kastélyával a gyerekek 4 éves kortól végtelenül jól szórakozhatnak. A kastélyban találsz konyhát, kandallót, hintát és csúszdát, tűzrakóhelyet, kis jégkanalakat és rengeteg inspiráló elemet. Vannak mini LEGO ǀ Disney Elsa és Anna figurák és LEGO ǀ Disney Bruni és a rénszarvasbaba figurák is.

Ez az építőszett 4 éves kortól készült. A szórakoztató építkezésen keresztül önbizalmat épít - és a felnőttek is csatlakozhatnak hozzá. A praktikus kezdő blokkok stabil alapot adnak a gyerekeknek az alkotásaikhoz. Minden egyes téglaszatyor egy-egy figurát tartalmaz, így a gyerekek bármikor elkezdhetik a játékot, amikor csak akarják, és később befejezhetik a modellt.

Az egyszerű, képekkel illusztrált használati utasítások tökéletes megoldást jelentenek az olvasni még nem tudó gyerekek számára, az építési utasításokat tartalmazó LEGO Builder alkalmazás pedig még intuitívabb építési szórakozást nyújt. Az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és elmenthetik az építményeket, hogy nyomon követhessék a haladást. Ez az építőkészlet varázslatos ajándék a kis Disney Jégkirályság rajongóknak.

  • Elsa építőszett 4 éves kortól - Örvendeztesd meg a gyerekeket az Elsa és a Jégkirályság kastélya építőszettel, amellyel a Jégkirályság ihlette modelleket építhetnek a képzeletüknek megfelelően.
  • Kastélymodell - Ez a Disney Jégkirályság témájú építőszett egy Jégkirályság ihlette kastélyt, LEGO® Disney Elsa és Anna minibabákat, valamint LEGO Disney Bruni és Rénszarvas kölyök figurákat tartalmaz.
  • Számos funkció - A kastélyban forgó táncparkett, kandalló és állatetető található, a játszótér pedig hintákat, csúszdát és egy kinyitható kincsesládát tartalmaz.
  • Inspiráló funkciók - Ezzel a LEGO® Disney készlettel a rajongók szabadjára engedhetik a képzeletüket, és elképzelhetik, hogy egy szép estén pillecukrot sütnek a tábortűz körül, vagy új történeteket és kalandokat találnak ki.
  • Ajándéktipp 4 éves kortól - Ez a készlet szórakoztató születésnapi vagy karácsonyi ajándék gyerekeknek és Disney-rajongóknak, és mesélésre ösztönöz
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a fiatal építőket a kreatív kalandon, eszközöket adva a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Kulcskészségek fejlesztése - A készlet mini LEGO® ǀ Disney Elsa és Anna a Jégkirályságból, 2 LEGO ǀ Disney állatfigurát és 3 különböző helyszínt tartalmaz. A készlet játékosan segíti a fontos készségek fejlesztését
  • Méretek - A készlet 163 darabból áll, a kastélymodell több mint 26 cm magas, 21 cm széles és 9 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: