Disney™ LEGO® Elza és Bruni az elvarázsolt erdőben (10418)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 800 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Elsa és Bruni az elvarázsolt erdőben (10418 ) 2 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 2 éves és annál idősebb gyerekek kalandozhatnak a LEGO® DUPLO® Disney (10418) Elsa és Bruni játékkal az Elvarázsolt erdőben. Ez a készlet elviszi a kis építőket az Elvarázsolt erdőbe, ahol találkozhatnak a Disney Jégkirályság 2 szereplőivel: Elzával, Bruni, a muppet és Nokko, a varázslatos vízilóval.

A kisgyerekek elmélyítik kifejezőképességüket, miközben eljátsszák a film jeleneteit, vagy kitalálják saját történeteiket. Ez a fantasztikus készlet rengeteg elragadó részletet tartalmaz, amelyek közvetlenül ösztönzik a mesélést. Elsa hókristálya a sötétben világít az úton. Ahogy a megépíthető földóriás közeledik, Bruni lángja megjelenik. A szereplők azonban barátokká válnak, amikor rájönnek, hogy minden lény segít egyensúlyban tartani a természetet. Elsa minibabája felugrik Nokka, a lófigura nyergébe, és együtt az őszi levelek örvényében eljutnak a következő kalandjukra.

A Jégkirályság 2. című film alapján készült LEGO® DUPLO® ǀ Disney sorozat készlete lehetővé teszi, hogy a szülők és más szeretteik együtt éljék át a fontos fejlődési mérföldköveket gyermekeikkel.

  • Fantasztikus játék a Disney Jégkirályság 2 kis rajongóinak - Vidd el a kicsiket egy kalandra a LEGO® DUPLO® ǀ Disney Elsa és Bruni az elvarázsolt erdőben a Jégkirályság 2-ből című filmmel.
  • A Disney Jégkirályság 2 alapján készült építőkészlet 2 éves kortól - Tartalmazza az építhető erdei jelenetet, a mini Elsa babát, valamint Bruni, a manó, Nokka, a víziló és egy földi óriás figuráit.
  • LEGO® DUPLO® építőszett kisebb gyerekeknek - A kis építők elmélyíthetik kifejezőkészségüket, amikor Elzát, Brunit vagy Nokkót, a vízilovat alakítják, aki az erdőn keresztül száguld, hogy összebarátkozzon a földóriással.
  • A film ihlette kiegészítők - Tartalmaz egy hókristályt, Bruni rózsaszín lángját és egy megépíthető hójelenetet a korlátlan kreatív játékhoz.
  • Születésnapi ajándéktipp kisgyerekeknek - Ajándékozd a Jégkirályság 2 film rajongóinak 2 éves kortól ezt a fantáziadús építőszettet csak úgy, vagy egy különleges alkalomra.
  • Biztonságos játékélmény - A LEGO® DUPLO® ǀ Disney darabok és téglák maximálisan teszteltek, és minden készlet megfelel a legszigorúbb globális biztonsági és minőségi előírásoknak.
  • Tanulás a játékon keresztül - A LEGO® DUPLO® építőkockák lekötik a kisgyermekeket, és segítik a finommotoros készségek és az önkifejezés fejlődését. A szülők fontos fejlődési mérföldköveket oszthatnak meg a kicsikkel
  • Méretek - A készlet 31 darabból áll, és egy több mint 15 cm magas földi óriás modelljét tartalmazza.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: