Disney™ LEGO® Magnifico király kastélya (43224)

Nincs értékelés
Márka: Lego
30 400 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Magnifico király kastélya (43224 ) 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és annál idősebb gyerekek a LEGO® Disney (43224) kastély segítségével felderíthetik Magnifico király kastélyának rejtélyét. A Walt Disney Animation hamarosan megjelenő Kívánságok című filmje alapján készült csomag egy négyszintes kastélyt tartalmaz sütővel és péksarokkal, egy tükörrel ellátott gardróbszobával és egy levehető piramistetővel ellátott szobával. A készletet kombinálhatod a LEGO Disney termékcsalád más készleteivel (43223 és 43231, külön megvásárolható), hogy még több játéklehetőséget élvezhess. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építéseket és nyomon követhetik az előrehaladást.

Előkészített kastély
Ezen az építhető modellen négy karakter látható a Kívánságok című Disney-filmből: Asha, Dahlia, Magnifico király és a Csillag, hogy a gyerekek fantáziáját a kastély felfedezése közben is serkentse. Örvendeztesd meg a varázslat, a kastélyok és a kívánságok kis rajongóit egy Disney-film témájú építőszettel, amely kedves születésnapi ajándék lehet. A gyerekek és a felnőttek egyaránt imádni fogják a titokzatossággal teli, kidolgozott kastélyt.

  • Lenyűgöző részletek - A Disney-filmek felnőtt rajongói és a 7 éves és idősebb gyerekek, akik szeretik a varázslatot és a rejtélyeket, imádni fogják a LEGO® ǀ Disney (43224) Magnifico király kastélyát.
  • Tudd meg, mi van odabent - Építs egy bonyolult, négyszintes kastélyt egy kis kemencével, tükrös ruhásszekrénnyel, oltárral és könyvvel, levehető, áttetsző tetővel és még sok mással!
  • 4 mókás figura - A LEGO® Disney minibaba Asha, Dahlia és King Magnifico, valamint egy LEGO Disney Star figura a hamarosan megjelenő Disney filmből, a Kívánságok című filmből is szerepel a csomagban, hogy az építők együtt élvezhessék a vidám kalandot.
  • Varázslatos ajándék 7 éves kortól - A Disney-filmek rajongói és a kirakós játékokat kedvelő gyerekek egy varázslatos kalandokkal és fantáziadús történetekkel teli építőszettre számíthatnak, amit kitalálhatnak.
  • 4 emelet a játékhoz - A kastély több mint 28 cm magas, 30 cm széles és 11 cm mély. A kastélyban egy sor szobát és rejtélyt fedezhetsz fel, mielőtt a kastélyt kiállítanák a kiállításra
  • Még több játéklehetőség - Még több móka vár a kis építőkre, ha ezt a LEGO® ǀ Disney készletet a sorozat többi készletével (43223 és 43231 - külön megvásárolható) kombinálják, hogy megépítsék saját Rózsák királyságát.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Életre szólóan fontos készségek - A 3 LEGO® Disney minibabát, egy LEGO Disney Stars figurát és egy részletes kastélymodellt tartalmazó, szórakoztató, Disney mesén alapuló építő készlet kreatív játékra ösztönöz, és fontos készségek fejlesztésére ösztönöz.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok szigorú szabványoknak felelnek meg, és lehetővé teszik a következetes összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy ez a Disney Wishes kastély készlet megfeleljen a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: