Disney™ LEGO® Mirabella fényképkeret és ékszerdoboz (43239)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 250 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Mirabelin képkeret és ékszerdoboz (43239 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kreatív LEGO® ǀ Disney Encanto (43239) Mirabel fotókeret és ékszerdoboz kreatív LEGO® ǀ Disney Encanto (43239) Mirabel fotókerettel és ékszerdobozzal szólítsd meg a Disney-filmeket kedvelő 6 éves és idősebb rajongókat és gyerekeket. A modell tartalmaz egy ékszerdobozt, amelyben helyet kap egy karkötő, ami a tartozék, és egy fotókeretet, amelybe klipszeket lehet rögzíteni a kis fényképekhez, valamint 2 helyet egy mini LEGO ǀ Disney Mirabel baba és egy LEGO ǀ Disney capybara figura számára.

Ez a kreatív gyerekeket inspiráló funkciókkal és kiegészítőkkel teli, színes Disney-építőkészlet szórakoztató ajándékként szolgál majd a művészet és a design rajongóinak, akik a kreativitás új, átrendezéssel és díszítéssel teli kifejezési módját keresik. Az építők a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik az előrehaladást.

Az építő rövid napi játékra készült, és kombinálható a termékcsalád más LEGO és LEGO Disney készleteivel (külön megvásárolható) a további játéklehetőségek érdekében.

  • Művészet és tervezés gyerekeknek a LEGO® ǀ Disney Encanto - A Mirabella képkeret és ékszerdoboz készlettel a 6 éves és idősebb gyerekek nagy adag szórakozást és kreatív készségeket szerezhetnek.
  • LEGO® téglából épített képkeret - Tartalmazza a kis ékszerdobozt, a fotókeretet alappal és kapcsokkal, a keretet és a mini LEGO ǀ Disney Encanto Mirabelát
  • Részletek az Encanto című filmből - Vannak inspiráló elemek, mint például egy gyertya a filmből, egy LEGO® ǀ Disney capybara figura és rengeteg darab a díszítéshez.
  • Játékos design - A rajongók ékszerdobozt, képkeretet és akár karkötőt is építhetnek ebből a LEGO® készletből, amelyet bármikor feldíszíthetnek és testre szabhatnak.
  • Kreatív ajándék az Encanto című film alapján - Ez az építőkészlet a népszerű film alapján bármilyen alkalomra szórakoztató ajándék lehet a 6 éves és idősebb gyerekek és Disney-rajongók számára.
  • Szórakozás a LEGO® ǀ Disney-vel - Az Encanto című film rajongói a Disney termékcsalád más LEGO készleteivel (külön megvásárolható) bővíthetik kalandjaikat.
  • Érdeklődésfejlesztés - A készlet 2 dekorációt és egy karkötőt tartalmaz, amelyek folyamatosan testre szabhatók. A készlet szórakoztató módon inspirálja az építőket a tervezés szeretetének és a fontos készségek fejlesztésére
  • Méretek - A készlet 334 darabból áll, a képkeret modellje több mint 15 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: