DREAMZzz™ LEGO® Izzie és a narvál alakú hőlégballon (71472)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 620 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Izzie és a narvál alakú hőlégballon (71472 ) a Lego-tól 7 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Merülj el a LEGO® DREAMZzz™ (71472) Izzie és a narvál alakú hőlégballon fantasztikus világában. Ezzel a LEGO DREAMZzz™ TV-sorozat által inspirált készlettel a 7 éves és idősebb gyerekek segíthetnek a hősnő Izzie-nek, hogy megmentse Bunchu nyulat a félelmetes gonosztevő karmai közül, és megépíthetnek egy fantasztikus bálnafigurát. Ebben a nagyszerű LEGO készletben a gyerekek maguk választhatják ki a kalandot, és szabadon engedhetik a fantáziájukat. 2 építési lehetőséget kínál rengeteg funkcióval, köztük egy nyíló szájjal és belső térrel az apró tárgyak, például dekorációs darabok és léggömbök számára. A kis építők az állatmodellből hőlégballont vagy egy narvál által húzott gyors hajót varázsolhatnak. A LEGO DREAMZzz figurák, köztük a hősnő Izzie és Dagobert, életre keltik a készletet. A csomagban egy kis bunchu nyuszi figura is található. A gyerekeknek rengeteg mesélnivalójuk lesz, és megépíthetik velük saját álomszép modelljeiket.

  • Narvál átalakító készlet - A 7 éves és idősebb gyerekek szabadjára engedhetik fantáziájukat a LEGO® DREAMZzz™ Izzie és narvál alakú hőlégballon készlettel, amely 2 építési lehetőséget kínál.
  • 2 játékmód - A kreatív gyerekek saját kalandjukat élhetik át, és kiválaszthatják, hogy egy narvál hőlégballont vagy egy narválhajót építenek-e.
  • 3 kidolgozott LEGO® DREAMZzz™ figura - Tartalmaz egy Izzie minifigurát, egy Dagobert figurát és egy kis Bunchu figurát.
  • Nagyszerű ajándékötlet gyerekeknek - A készlet csodálatos ajándék a LEGO® DREAMZzz™ rajongóknak, akik órákig élvezhetik a vele való játékot.
  • Óceáni állat - A narvál modellnek nyíló szája és szarva van a fején.
  • LEGO® DREAMZzz™ építőkockák - Fedezd fel a LEGO DREAMZzz sorozat fantasztikus játékát a gyerekeknek, amellyel a gyerekek elmerülhetnek egy kalandokkal teli álomvilágban, és találkozhatnak hős karakterekkel.
  • Méretek - A készlet 156 darabból áll, és hőlégballon üzemmódban több mint 16 cm magas, 13 cm hosszú és 14 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: