DREAMZzz™ LEGO® Zoey és Zian a macska (71476)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 110 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Zoey és Zian, a macska (71476 ) a Legótól 9 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Indítsd be gyermeked fantáziáját a LEGO® DREAMZzz™ (71476) Zoey és Zian, a macska játékkal. A TV-sorozat által inspirált építőszett 9 éves kortól alkalmas a 9 éves és idősebb gyermekek számára, akik az Álomvilágba merészkednek, hogy segítsenek a hősnő Zoey-nak megmenteni Zian-t a gonosz Éjszakai Vadásztól.

A gyerekek a történethez kapcsolódó építési útmutatóval élvezhetik a kalandokat az Álomvilágban. A készlet 2 módon építhető, megduplázva ezzel a játékidőt. A kis építők Zian-t szárnyas macskaként rakják össze, aki elrepül a rémálmok elől, vagy macskafogónak, aki pompás farkával elűzi az ellenséget.

Az akciódús készletet 3 minifigura kelti életre: Zoey, Cooper és az Éjszakai Vadász, valamint a kegyencek Sneak és Snievel. A készlet olyan menő kiegészítőket is tartalmaz, mint Zoey íja és Cooper repülő motorja, a gyerekek pedig eljátszhatják kedvenc jeleneteiket, és megélhetik saját hihetetlen történeteiket.

  • Újraépíthető állatmodell - A 9 éves és idősebb gyerekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat a lenyűgöző LEGO® DREAMZzz™ Zoey és Zian, a macska segítségével, amely 2 különböző módon rakható össze.
  • 1 készlet, 2 építési lehetőség - Ezzel a kreatív készlettel a gyerekek eldönthetik, hogy Zian macskát vagy macskakölyköt építenek-e meg.
  • Játssz Zian-nal - A Zian figurának mozgatható feje, lábai és farka van, így a gyerekek kreatívan játszhatnak vele.
  • Álomjáték - A LEGO® DREAMZzz™ TV-sorozat által ihletett kis építőkocka egy kalandos álomvilágba varázsolja a gyerekeket.
  • Nagyszerű ajándéktipp gyerekeknek - Ez az építőszett csodálatos ajándék a kis álmodozóknak, akik órákon át élvezni fogják a vele való játékot
  • 3 minifigura - Tartalmazza a hősöket, Zoey-t és Coopert, valamint a gonosztevő Nighthuntert, továbbá Sneak és Snivel figurákat a LEGO® DREAMZzz™ világából.
  • A kalandok világa - Fedezd fel a LEGO® DREAMZzz™ termékcsalád további fantasztikus játékait a gyerekeknek (külön megvásárolható), hogy elmerüljenek egy akciódús világban, és megismerkedjenek a hős karakterekkel.
  • Méretek - A készlet 437 darabból áll, a macskamodell több mint 20 cm magas, 21 cm széles és 20 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: