DUPLO® LEGO® ABC teherautó (10421)

Nincs értékelés
Márka: Lego
12 710 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Alphabet Truck (10421 ) a Lego-tól 2 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® City (10421) Alphabet Truck segít a kisgyermekeknek a betűk felismerésében.

Ez a kreatív ábécés játék rengeteg lehetőséget kínál a játszva tanuláshoz. A kisgyermekek kipróbálhatják a pótkocsi teherautóra való rögzítését, segíthetnek a 2 LEGO DUPLO figurának a téglák egymásra rakásában és egymásra rakásában, megtanulhatják felismerni a betűket és a színeket, fejleszthetik beszédkészségüket és gyakorolhatják finommotoros képességeiket.

A LEGO DUPLO ábécé építő készletben számos fantáziadús kiegészítő várja a gyermekeket, köztük egy könyv és sztereó, amelyek arra ösztönzik a fiatal építőket, hogy szüleikkel együtt mondják el az ábécét. Ez az oktatójáték kreatív történetek kitalálására inspirálja a kisgyermekeket. A modell teherautó volánja mögött fantáziadús kalandok várnak!

A LEGO DUPLO építőkockák a kreatív játék, az önkifejezés és a tanulás hihetetlen világát nyitják meg a kisgyermekek előtt.

  • Egy építőkészlet, amely megtanítja a gyerekeknek a betűket - Mássz be a LEGO® DUPLO® City Alphabet Truckba, és készülj fel a szórakoztató ábécét tanuló játékra a 2 éves és annál idősebb kis építők számára.
  • Építőkészlet kisgyermekeknek - Tartalmaz egy mozgó teherautót levehető pótkocsival, 2 LEGO® DUPLO® figurát és 26 betűs téglát.
  • Újraépíthető játék a kreatív szórakozásért - A kisgyerekek kipróbálhatják a téglák szín szerinti rendezését, szavak építését a betűs téglákból, majd pedig mehetnek egy kört a teherautóval.
  • Fantáziadús extrák - Tartalmaz egy LEGO® DUPLO® sztereót, hogy a kisgyermekek el tudják mondani az ábécét, és egy könyvet, hogy a gyerekek gyakorolhassák a betűk olvasását.
  • Ajándékötlet 2 éves kortól - Ez az oktatójáték tökéletes ajándék a kisgyermekeknek, akik szeretik az autókat és a betűk felismerését.
  • Biztonságos játék - A LEGO® DUPLO® teherautó készlet tégláit és darabjait a földre dobták, összetörték, elforgatták, felmelegítették és elemezték, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Oktató játékok kisgyermekeknek - A kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® építőkockák változatos karaktereket és ismerős elemeket tartalmaznak, amelyek a gyermekeket játék közbeni tanulásra ösztönzik.
  • Szórakozás a kis kezeknek - A készlet 36 darabot tartalmaz, és egy több mint 11 cm magas, 14 cm hosszú és 7 cm széles teherautót tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: