DUPLO® LEGO® Mindennapi tevékenységek: evés és alvás (10414)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Mindennapi tevékenységek (10414 ) a Legótól származó DUPLO® LEGO® Everyday Activities (10414 ) 1,5 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® (10414) My First Daily Activities: Food and Sleep segít a gyerekeknek megérteni saját érzelmeiket. Ez a 18 hónapos és annál idősebb gyerekek számára készült szórakoztató játék 4 aranyos állatos játékot tartalmaz.

Az alvás és az étkezés érzelmileg kihívást jelentő időszak lehet a nap során a kisgyermekek számára, és ez a kicsiknek szánt játék lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék érzéseiket. A játék 2 aranyos állatcsaládot tartalmaz - mindegyik egy szülőből és egy kisbabából áll. A cica és a kölyök figurákhoz boldog és szomorú arckifejezéssel ellátott arctömbök tartoznak. Ezek segítenek a beszélni tanuló kisgyermekeknek, hogy kifejezzék saját érzéseiket ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatban.

A LEGO DUPLO téglák nagyszerű lehetőséget nyújtanak a játékon keresztül történő tanuláshoz. A szórakoztató interaktív játéktörténetek és figurák lehetővé teszik a szülők számára, hogy elmagyarázzák a kisgyermekeknek, hogy mik a mindennapi tevékenységek, és miért olyan fontosak. A kisgyermekek elmélyítik finommotoros készségeiket, miközben 2 házat építenek a színes téglákból. Minden tevékenységhez saját szín tartozik, így az építkezés gyerekjáték!

  • Szociális és érzelmi készségek fejlesztése - A LEGO® DUPLO® My First Daily Activities: Food and Sleep segít a 18 hónapos és idősebb gyerekeknek megérteni a mindennapi tevékenységek fontosságát.
  • Újjáépítő játék a kicsiknek - A legjobb játékot keresed, amely segít a kisgyermekeknek megérteni az érzéseket? Ez a 4 állatcsalád figuráival ellátott, magával ragadó építő készlet tökéletes választás.
  • Oktató játék az interaktív játékhoz - Ez az építő készlet lehetőséget ad a kisgyermekeknek és a szülőknek, hogy szerepjátékot játszanak a mindennapi tevékenységekről, beszélgessenek az érzelmekről, és színes házikókat építsenek és építsenek újra.
  • Személyiséggel rendelkező állatok - A medvebocs és a kiscica figurái boldog vagy szomorú arckifejezéssel változtathatók, így még a beszélni tanuló legkisebbek is könnyedén kifejezhetik érzelmeiket
  • Ajándékötlet kis állatbarátoknak - A készlet bármilyen alkalomra szórakoztató ajándék a kisgyermekeknek, és segít nekik megérteni a mindennapi tevékenységek fontosságát
  • Kiváló minőségű termék - A LEGO® DUPLO® állatos építő készlet tégláit és darabjait a földre dobták, összetörték, elforgatták, felmelegítették és elemezték, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Játékos tanulás - A kicsiknek szánt LEGO® DUPLO® oktatójátékokat szakértők tervezték úgy, hogy segítsék a kisgyermekek szociális, motoros és kreatív készségeinek, valamint empátiájának fejlődését.
  • Méretek - A modell 28 darabból áll, és több mint 17 cm magas, 53 cm széles és 13 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: