DUPLO® LEGO® szív doboz (10909)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 940 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A DUPLO® LEGO® doboz szívvel (10909 ) 1,5 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® Classic Heart Box (10909) a szó szoros értelmében csupa szín, így kétségtelenül minden kisgyermeknek tetszeni fog 18 hónapos kortól! Ez a kreatív oktatójáték, amikor játszanak vele és építik, beindítja a gyermek fantáziáját, és olyan készségek fejlesztésére ösztönöz, amelyek egy életen át tartanak. Indítsa be gyermeke kreativitását A kisgyermekek alig várják, hogy megragadhassák a kis kezekhez igazított blokkokat, és elkezdhessék az építkezést. Az egyszerű építési utasítások biztosítják, hogy a fantáziadús játék késedelem nélkül elkezdődjön. Építsen házat, fagylaltkelyhet, bálnát, virágot, helikoptert vagy kacsát. Ezen egyszerű modellek mindegyike változatos ingereket ad a meséléshez és a játékhoz. Amint a gyerekek elkezdik kombinálni a blokkokat a saját modelljeiken belül, a kreatív szórakozásnak nem lesz vége. Értékes kreatív készségek fejlesztése A LEGO DUPLO téglák korlátlan játékot és önkifejezést adnak a kis építők kezébe. Felismerhető környezetükkel, ismerős figuráikkal és a kis kezekre szabott téglákkal arra inspirálják az óvodásokat, hogy határtalan lelkesedéssel vágjanak bele a játékos tanulásba.

  • Színes téglaválaszték a kreatív játékhoz - A LEGO® DUPLO® Classic Heart Box (10909) 15 szórakoztató modellel és számtalan elemmel a LEGO® DUPLO® Classic Heart Box (10909) a határtalan lehetőségek világába nyitja meg az utat a gyerekek előtt.
  • Sokoldalú építőkészlet korlátlan lehetőségekkel - 80 élénk színű, kisgyermekbarát téglát tartalmaz, amelyekkel 15 modell könnyedén megépíthető. Segít a gyerekeknek fejleszteni építési készségeiket
  • Szórakoztató közös építkezés - Kezdje 15 egyszerű modellel. Hagyd, hogy a gyerekek a LEGO® "Szeretem" jelzővel jelöljék meg azt, amelyik a legjobban tetszik nekik. Ezután segíts nekik megépíteni saját fantáziadús alkotásaikat.
  • Óvodai ajándéktipp - Ajándékot keres egy különleges alkalomra, születésnapra vagy csak úgy? Ez a kisgyermekeknek szánt, tanulságos építőszett minden kisgyermeket 18 hónapos kortól szórakoztat majd.
  • Építsd a körülötted lévő világot - A 15 kezdő modell mindegyike egy-egy aranyos tárgyat ábrázol, amelyet a gyerekek a mindennapi életből ismernek. Kombináld ezeket a darabokat más LEGO® DUPLO® készletekkel, és élvezd a még több kreatív lehetőséget.
  • Nyisd ki a dobozt, és kezdj el azonnal játszani - Az egyszerű modellek összeszerelését bemutató egyszerű utasításokkal a szülők minden gond nélkül játszhatnak és építkezhetnek gyermekeikkel.
  • Játékos tanulás a kis építők számára - A LEGO® DUPLO® téglák valós életszerű forgatókönyvekkel, ismerős figurákkal, aranyos állatokkal és kreatív szórakozással inspirálják a rögzítő játékot és ösztönzik a készségfejlesztést.
  • Egyenletes minőség - Az óvodások számára tervezett LEGO® DUPLO® téglák megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen megfoghatják, elhelyezhetik és szétszedhetik - és ez így van 1969 óta.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat leejtjük, hőkezeljük, összezúzzuk, elforgatjuk és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: