Friends LEGO® Állatorvosi klinika a farmon élő állatoknak (42632)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 220 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A Friends LEGO® Farmállat állatorvosi rendelő (42632 ) a Lego LEGO-tól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a 4 éves és idősebb gyerekeket a háziállatok gondozására a LEGO® Friends (42632) Farmállat állatorvosi klinikával. Ez az építő készlet segít a gyerekeknek fejleszteni építési készségeiket. Tartalmaz egy állatorvosi klinikát, 2 mini serpenyőt, 3 állatfigurát és állatorvosi kiegészítőket, amelyekkel a gyerekek kreatívkodhatnak.

Az Állatorvosi klinika építőszett remek ajándék az orvos témájú történetek iránt érdeklődő gyerekeknek. A gyerekek saját történeteket találnak ki a barátságról, és Autumnnal együtt segíthetnek Gabrielának, az állatorvosnak megvizsgálni a kiskecskét. Először egy utánfutóval szállítja az állatokat a klinikára, majd a kezelőasztalra helyezi őket, megmérik és számítógép és lámpa segítségével megvizsgálják őket. Ezután segítenek Autumnnak megfürdetni az állatokat, és adnak nekik valami finomat enni.

A 4 éves kortól kezdődő LEGO készletek Quick Start darabokat tartalmaznak - nagyméretű darabokat, amelyekkel a gyerekek belevághatnak az építési kalandba. A kis építők a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építőelemeket és nyomon követhetik a haladást.

  • LEGO® Friends Állatorvosi klinika a tanyasi állatoknak - A készlet a 4 éves és annál idősebb gyerekek számára, akiket érdekel az állatok gondozása, 2 mini serpenyőt, 3 állatfigurát és rengeteg kiegészítőt tartalmaz.
  • Kezdő építők számára készült - Ez a készlet olyan gyerekek számára készült, akik még csak most tanulnak építkezni. A kis építők segítenek majd Autumnnak és Gabriele-nek ápolni egy kecskebébit, amelyiknek éppen most született meg a kiskecskéje
  • Szállítsd a kecskéket a pótkocsival - Építs egy modell pótkocsit, amelyben a gyerekek egy kecskét és újszülött kecskebébijét a nagy kapun keresztül az állatorvosi rendelőbe szállítják.
  • 2 mini serpenyő és 3 állatfigura - Tartalmazza a LEGO® Friends Ősz és Gábriel, egy kecskét, a kecskebébit és egy nyulat, így a kaland azonnal elkezdődhet.
  • Számos kiegészítő - A készletben rengeteg kiegészítő található, többek között állatorvosi készlet, cseresznye, eper, méhecske, keksz, répa, pohár és sampon.
  • Nagyszerű ajándékötlet gyerekeknek - Ez a LEGO® Friends készlet remek ajándék karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a tanyasi állatokat és a mesemondást.
  • További szórakoztató építőszettek - Fedezd fel a LEGO® Friends termékcsaládból (külön megvásárolható) a kreatív történeteket inspiráló további készleteket a kis építők számára.
  • Méretek - A 161 darabból álló állatorvosi klinika modellje több mint 10 cm magas, 30 cm széles és 7 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: