Friends LEGO® elektromos autó töltővel (42609)

Nincs értékelés
Márka: Lego
4 600 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Elektromos autó töltővel (42609 ) 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kezdj fantáziadús kalandokba a volán mögött a LEGO® Friends (42609) elektromos autó töltővel 6 éves kortól. A készlet egy töltőmodellt, 2 figurát, kiegészítőket és egy kutyus figurát tartalmaz.

Zac és Nova együtt ebédelnek a napenergiával működő töltőnél. Az autó egy kifolyóval csatlakoztatható a töltőhöz. Az autóban van hely a mini edényeknek és egy ülés Dang kutyusnak. Van egy nyitható motorháztető is, ahol a kiegészítők tárolására van hely. A töltőállomáson egy asztal és két szék található, ahol Zac és Nova piknikezhetnek, és elkészíthetnek egy tál ételt és vizet Dangnak.

Ez a készlet szórakoztató születésnapi ajándék a mesélni szerető gyerekeknek. A LEGO® Builder alkalmazás intuitív építési kalandokon vezeti végig a gyerekeket. Lehetővé teszi számukra a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, a készletek mentését és a haladás nyomon követését.

  • LEGO® Friends elektromos jármű töltővel - A 6 éves kortól használható járműkészlet 2 mini serpenyőt, egy kutyafigurát, egy autót és egy napelemes töltőmodellt tartalmaz.
  • Építhető autómodell - A készletben találsz üléseket a mini serpenyőkhöz és egy ülést a kutya Dang számára. Van egy nyitható motorháztető is, ahol a tartozékok tárolására van hely
  • Töltőállomás - Építs egy napelemes töltőmodellt, amellyel a gyerekek játszhatnak, és segíthetnek Zacnak és Novának "feltölteni" az autót zöld energiával
  • 2 mini serpenyő - A készlet LEGO® Friends Zac és Nova mini serpenyőket és egy kutyafigurát tartalmaz, így a kaland rögtön kezdődhet is.
  • Rengeteg kiegészítő - Számos kiegészítő található benne, többek között egy asztal, 2 szék, telefonok, egy bot, egy labda, egy alma, egy croissant és egy kutyatál.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Ez a LEGO® építőkészlet kreatív karácsonyi ajándék a kalandos játékokat és a mesélést kedvelő gyerekeknek.
  • LEGO® Friends építőkockák gyerekeknek - Nézd meg a LEGO Friends termékcsalád további kreatív játékait (külön megvásárolható), amelyekkel a gyerekek végtelen kalandokba keveredhetnek a barátaikkal.
  • Méretek - A 170 darabos elektromos autó több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 6 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: