Friends LEGO® Olly és Paisley családi házak (42620)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 220 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Olly és Paisley családi házak (42620 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42620) Olly és Paisley családi házakkal a 7 éves és annál idősebb gyerekek nagyszerű szórakozást és kreatív játékot élvezhetnek, miközben felfedezik a szomszédok, Olly és Paisley barátságát. A házak készlet 5 mini panelt, egy mikropanelt, 2 háziállat figurát és kiegészítőket tartalmaz.

A készlet Olly és Paisley kétszintes házát tartalmazza, a kettő között egy faházzal. Olly házában egy hangulatos nappali található a délutáni tea felszolgálásához szükséges kiegészítőkkel, az alsó szinten pedig egy fürdőszoba. Olly szobájában ágy és macskatál, éjjeliszekrény és Olly divattervező gyűjteménye található.

Paisley házában családi konyha található étkezőasztallal, tűzhely és hűtőszekrény élelmiszerekkel. Az emeleten van a szoba, ahol Paisley a kishúgával él. Van itt egy gitár és a barátairól készült fényképek. A készlet kreatív ajándék a családi témájú játékokat és szerepjátékokat kedvelő gyerekeknek.

  • Babaház család - A LEGO® Friends Olly és Paisley családi házakkal a 7 éves és idősebb gyerekek, valamint azok, akik szeretnek házakat és babákat építeni és játszani, órákig tartó kreatív szórakozásban lesz részük.
  • 2 ház és egy faház - A készlet 2 kétszintes házat tartalmaz, kidolgozott belső és külső terekkel, valamint egy faházat, ahol a karakterek elidőzhetnek.
  • 8 LEGO® Friends figura - 5 minibaba, egy mikrobaba, 2 állatfigura és rengeteg inspiráló kiegészítő, hogy a gyerekek beszélgessenek a barátságról.
  • Rengeteg kiegészítő - A készlet számos kiegészítőt tartalmaz, többek között egy gitárt, rajzokat, valamint konyha- és étkezőelemeket, hogy a gyerekeket arra inspirálja, hogy eljátsszák a családjukról és a szomszédságukról szóló történeteket.
  • Építőkészlet a kis mesebarátok számára - Ez a LEGO® Friends építő készlet kreatív ajándék 7 éves kortól kezdődően.
  • Egy praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Barátságos történetek - Ne maradj le a további LEGO® Friends készletekről, amelyekkel a gyerekek csodálatos helyeket fedezhetnek fel, barátságokat alakíthatnak ki, és valódi kalandokat élhetnek át.
  • Méretek - A modell 1126 darabból áll, és több mint 19 cm magas, 46 cm széles és 23 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: