Friends LEGO® Ősz és borjúja istálló (42607)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 150 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Lego Friends LEGO® Ősz és borjúja istálló (42607 ) 5 éves kortól alkalmas a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42607) Ősz és borjúja istállója még szórakoztatóbbá teszi a kreatív játékot! Az 5 éves és annál idősebb gyerekek, akik szeretik a farmállatos játékokat, rengeteg kalandban lesz részük ezzel a készlettel. Megfürdetik és megkefélik a borjút, és répát húznak ki a földből a nyúlnak. A készlet tartalmaz mini őszi és Lea serpenyőket, hogy inspirálja a gyerekeket a barátságról szóló vidám történetek eljátszására. Az istállónak van egy nyitható kapuja és egy forgó kefe a modell oldalán.

Az állatgondozási tartozékok közé tartozik egy kefe, vödör, szappan, itató, széna és etetőtál. A készletben virágok is találhatók, amelyekkel a figurák díszíthetők. A gyerekek kis rovarbarátokat keresnek majd, köztük méheket, pillangókat és katicabogarakat. A készlet nagyszerű ajándék 5 éves kortól.

Ez a tanyasi állatépítő készlet kompatibilis a LEGO Builder alkalmazással, így az építés egyszerű és intuitív kaland lesz. Az alkalmazásban a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik építményeiket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • LEGO® Friends Autumn és borjúistállója - Az 5 éves kortól használható készlet tartalmaz egy megépíthető borjúistállót, 2 mini serpenyőt, egy borjút, egy nyulat és rengeteg kiegészítőt.
  • Játssz a borjúval és a nyuszival - A gyerekek megépítik a borjúistállót, eljátszanak egy történetet, amelyben Autumn és Leo gondoskodik a borjúról, és megölelgetik a nyuszit.
  • Tartalmaz 2 mini babát - A LEGO® Friends Autumn és Leo, valamint a borjú és a nyúl figurák a csomagban vannak, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a játékot.
  • Állati kiegészítők - A készlet számos kiegészítőt tartalmaz a még több játéklehetőségért, többek között ecsetet, vödröt, locsolókannát, szénát, etetőkádat, virágokat, amelyekkel a figurákat díszítheted, és rovarokat is.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - Ez a kreatív építőszett gyerekeknek szórakoztató születésnapi ajándék az építőszettek, a mesék és a tanyasi állatos játékok rajongói számára
  • További LEGO® Friends készletek - Fedezz fel további LEGO Friends készleteket a még nagyobb adag szórakozásért!
  • Méretek - A készlet 79 darabból áll, az istálló több mint 8 cm magas, 8 cm széles és 7 cm mély.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: