Friends LEGO® síközpont kávézóval (41756)

Nincs értékelés
Márka: Lego
26 340 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

A Friends LEGO® síközpont kávézóval (41756 ) 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb gyerekek, akik szeretnek a hóban játszani, imádni fogják a kifinomult LEGO® Friends síközpont kávézóval (41756). Miután megépítetted a modellhegyet sípályával, síboltal és kávézóval, a gyerekek rengeteget fognak szórakozni Liannal, Zac-kal, Aronnal és a hódeszkákkal, sílécekkel és sisakokkal. A gyerekek ezután leküldhetik a figurákat a lejtőn, majd a sí kávézóban felszolgálhatnak nekik egy csésze forró csokoládét. Még egy titkos barlangot is találhatnak, és egy sarki rókát is hozzáadhatnak a játékhoz, hogy még több történetet találjanak ki a hóban.

Még több móka
A LEGO Builder alkalmazással a gyerekek egyszerű és intuitív építési kalandot élhetnek át. Segítségével 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik az előrehaladást.

Üdvözöljük az új generációt a Heartlake-ben
A LEGO Friends világában a gyerekek új barátokkal találkoznak, izgalmas helyeket fedeznek fel és a való világ ihlette kalandokat játszanak.

  • Kreatív szórakozás 9 éves kortól - A havat, síelést, snowboardozást és szerepjátékot kedvelő gyerekek a LEGO® Friends (41756) Síközpont a kávézóval játék közben rengeteg eredeti történetet találhatnak ki.
  • Lefelé a lejtőn - A gyerekek felszerelhetik a figurákat snowboarddal, síléccel és sisakkal, és leküldhetik őket a lejtőn.
  • 3 mini serpenyő és kiegészítők - A készlet tartalmazza a LEGO® Friends figurákat, Liann-t, Zac-ot és Aron-t, valamint egy sarki rókát és rengeteg kiegészítőt a szerepjátékhoz.
  • Inspirálja a fantáziadús játékot - A tartozékok között egy pár síléc, 2 snowboard, kakaós csésze, 3 sisak, dobozos limonádé, rágógumi, croissant és egy fényképezőgép is található.
  • Ajándék gyerekeknek - Ez a készlet nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy spontán ajándék a havat, síelést, snowboardozást vagy kreatív játékot kedvelő gyerekeknek.
  • Méretek - A sípálya több mint 23 cm magas, 31 cm széles és 16 cm mély
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Egy új generáció a Heartlake-ben - 2023 januárjában a LEGO® Friends világa új karakterekkel és új helyszínekkel bővül, hogy még több inspirációt nyújtson az izgalmas kalandokhoz.
  • Minőségi termék - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Biztonság mindenek felett - A LEGO® Friends téglákat és darabokat a földre dobjuk, melegítjük, összezúzzuk, csavarjuk és elemezzük őket, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: