Harry Potter™ LEGO® Hedwig a Szörnyeteg utcában 4 (76425)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 940 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (2 db)

A Harry Potter™ LEGO® Hedwig on Beast Street 4 (76425 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg a Harry Potter varázsvilágából származó történetek kis rajongóit a Hedwig a Bogár utcában 4 (76425) fantázianevű gyermekcsomaggal. A Harry, a hóbagoly figura mozgatható fejjel, szárnyakkal és farokkal rendelkezik, és ráülhet a "Privet Drive" (Bogár utca) feliratú táblára. A készlet tartalmaz egy bőröndöt is, amelyben különböző Harry Potterhez tartozó tárgyak találhatók, és amely kreatív játékra ösztönöz.

Ez a készlet tökéletes ajándék születésnapra vagy bármilyen alkalomra a 7 éves és idősebb Harry Potter-rajongóknak. Kombináld más LEGO® Harry Potter készletekkel (külön megvásárolható), és adj a kicsiknek végtelen játéklehetőséget.

  • Fantasztikus LEGO® Harry Potter™ építőszettek gyerekeknek - Vezesd be gyermekeidet a lenyűgöző varázslóvilágba a Hedwig a Bogár utcában 4 építőszettel. Ez a hóbagoly Harry Potterhez tartozik.
  • LEGO® Harry Potter™ építőjáték Hedwiggel - A kis rajongók a Harry Potter-filmek felejthetetlen jelenetét építhetik meg ezzel a mozgatható bagoly készlettel.
  • Ajándék gyerekeknek - Ez a kompakt építőkészlet csodálatos építési élményt nyújt a LEGO® téglákkal most ismerkedő Harry Potter-rajongóknak, akik rengeteg ismerős részletet találnak, amelyek beindítják a fantáziájukat.
  • Játékos kiegészítők - A készlet tartalmaz egy építhető bőröndöt is, amely Harry Potter és szülei portréját, A varázslat története könyvet és egy pálcát is tartalmaz.
  • Ajándéktipp gyerekeknek - A készlet nagyszerű születésnapi ajándék 7 éves és idősebb gyerekeknek, akik elmélyíthetik a Harry Potter-történetek iránti szeretetüket, akár egyedül, akár a barátaikkal játszanak vele.
  • Szórakoztató kombinációk - Kombináld ezt a LEGO® Bagolyépítőt a LEGO® Harry Potter™ termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), így még több játéklehetőséget kapsz.
  • Egy kiterjedt termékcsalád része - A LEGO® Harry Potter™ téglák segítségével minden fiatal varázsló, boszorkány és mugli eljátszhatja a híres jeleneteket, kitalálhatja saját történeteit és gyönyörű modelleket építhet.
  • Építsd, mutasd meg és játssz - A Hedwig figura 336 darabból áll, és több mint 10 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: