NINJAGO LEGO® Arin és a nindzsa terepjáró (71811)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 640 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

NINJAGO LEGO® Arin és a nindzsa terepjáró bogár (71811 ), 7 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és idősebb gyerekek a LEGO® NINJAGO® Arin (71811) és a Ninja terepjárójával a NINJAGO Dragon Rising TV-sorozat 2. évadának látványos csatáit idézhetik fel. Ez a kalandos készlet egy Arin sárga járművet tartalmaz mozgatható kerekekkel, felfüggesztéssel, 2 minifigura számára nyitható pilótafülkével, 2 db 6 lövéses kilövővel és egy nagy kampóval a rosszfiúk elfogásához.

Ebben a nindzsa készletben találod Riya kölyökként és 4 NINJAGO minifigurát: a mászó Cole mászóhoroggal és katanával, Arin mászóhoroggal és katanával, a karmokkal és farkasmaszkkal felfegyverzett harcos karmokkal és Hamu karddal.

A LEGO NINJAGO termékcsalád (külön megvásárolható) további fantasztikus készletei a Nindzsa-témájú építhető játékokkal: robotruhák, sárkányok és templomok, és a gyerekek órákon át élvezhetik az akciódús játékot kedvenc hőseikkel. A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja meg neked és gyermekednek az építési kalandot.

  • Ninja terepjáró bogármodell gyerekeknek - A 7 éves és idősebb gyerekek Arin terepjárójával felidézhetik a NINJAGO® TV-sorozat Dragon Rising 2. évadának csatáit.
  • Járműkészlet rengeteg funkcióval - A terepjáró buggy mozgatható kerekekkel, felfüggesztéssel, 2 minifigura számára nyitható pilótafülkével, 2 kilövővel 6 rakétával és egy nagy kampóval rendelkezik.
  • 4 karakter a NINJAGO® világából - A kalandkészlet tartalmazza Arin nindzsa és Cole hegymászó minifiguráit, akik felveszik a harcot Hamuval és egy karmos harcossal és farkasmaszkkal, valamint Riyu sárkánykölyök modelljét.
  • Fegyver-kiegészítők - Cole a hegymászó és Arin mászóhorgot és katanát, Hamu pedig kardot kapott.
  • Nindzsa-témájú ajándék - Ez a kalandos játék szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és remek ajándékként szolgál a 7 éves és annál idősebb gyerekek számára, akik szeretik a nindzsákat bemutató akciódús történeteket
  • Még több kaland nindzsákkal - Nézz meg még több NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) sárkányokkal, robotruhákkal és járművekkel.
  • A nindzsák világa - A LEGO® NINJAGO® készletekben sárkányok, járművek és templomok is szerepelnek, és a gyerekek elmerülnek kedvenc nindzsa hőseik fantasztikus kalandvilágában
  • Méretek - Ez a kalandkészlet 267 darabból áll, a járműmodell több mint 11 cm magas, 23 cm hosszú és 14 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: