NINJAGO LEGO® Zane's Dragon Spinjitzu versenyautó (71791)

Nincs értékelés
Márka: Lego
10 560 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

NINJAGO LEGO® Zane's Dragon Spinjitzu Racing Car (71791 ), 7 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 7 éves és idősebb Ninja rajongók imádni fogják, hogy újra átélhetik a NINJAGO® Dragon Uprising TV-sorozat jeleneteit, és használhatják Zane Dragon Spinjitzu versenyautójának (71791) teljesen új, forgó funkcióját. A hátsó spoiler megnyomásakor a hátsó kerekek felemelkednek, és aktiválják a sárkányos erődarabokat, hogy a nindzsa levadássza a gonosz sárkányvadászokat.

4 minifigurával újra lejátszhatod a lebilincselő csatákat
Ez a nindzsaautó készlet 4 minifigurát tartalmaz: Zane és Cole nindzsa harcosok 2 katanával, a birodalmi gárda parancsnoka, a birodalmi vadász, valamint egy birodalmi droid. A birodalmi gárda parancsnokának birodalmi kardja, a birodalmi vadásznak elektromos botja van, és mindketten félelmetes légpárnás járművekkel közlekednek. Van még 2 kék sárkányerő darab is - további 4 különböző színű sárkánydarabot rejt a többi NINJAGO készlet.

LEGO® Builder App
Hagyd, hogy a LEGO Builder App vezessen téged és gyermekeidet, és élvezd az egyszerű és intuitív építési kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • NINJAGO® Dragon Spinjitzu Racing Car építő készlet - A 7 éves és idősebb gyerekek a Zane's Dragon Spinjitzu Racing Car építő készlettel (71791) felidézhetik a NINJAGO® Dragon Rising TV-sorozat szupergyors versenyakcióit.
  • 4 minifigura - A készlet tartalmazza Zane és Cole nindzsa harcosokat 2 katanával, a birodalmi gárda parancsnokát birodalmi karddal és a birodalmi vadászt elektromos botjával.
  • Pörgesd meg a nindzsa autóval - Az autó vadonatúj pörgő funkcióval rendelkezik, és amikor megnyomod a hátsó spoilert, az autó megpördül a dragonforce darabokon
  • 2 légpárnás repülőgép - A sárkányvadászok a csaták során légpárnás repülőgépükön szárnyalhatnak a felhőkön keresztül.
  • Még több nindzsa akció - Nézd meg Sora és az átalakuló motorrobotját (71792), a Sárkányenergia magtemplomot (71795) és még sok mást a LEGO® NINJAGO® sorozatból!
  • Építs egy epikus kalandot - Ez a 307 darabos készlet szórakoztató építési élményt nyújt a nindzsa rajongóknak, és nagyszerű ajándék születésnapra vagy bármilyen alkalomra.
  • Játssz útközben - A LEGO® NINJAGO® autó több mint 6 cm magas, 20 cm hosszú és 12 cm széles, és elég kompakt ahhoz, hogy a gyerekek bárhová magukkal vihessék.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglákat több mint hat évtizede gyártják, hogy mindig biztonságosan össze lehessen őket illeszteni.
  • Mindig jó kezekben - a LEGO® téglák megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: