Speed Champions LEGO® sportkocsi Ford Mustang Dark Horse (76920)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 310 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Speed Champions LEGO® Sports Car Ford Mustang Dark Horse (76920) LEGO® sportkocsi Ford Mustang Dark Horse (76920 ) 9 éves kortól használható a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

LEGO® Speed Champions (76920) A Ford Mustang Dark Horse sportkocsi az ikonikus amerikai autógyártó lenyűgöző másolata. A 9 éves és idősebb gyerekek imádni fogják építeni, bemutatni, játszani és kiegészíteni a gyűjteményüket ezzel a kék autóval.

A LEGO téglából épített járműmodell számos hiteles, a valóságtól ihletett részlettel büszkélkedhet: A hátsó szárny, az egyedi hűtőrács, a kipufogócsövek, a Ford logók és a kidolgozott belső tér a váltókarral és a műszerfallal. Tartalmaz továbbá egy levehető tetőt és egy minifigurás sofőrt is, amelyet a gyerekek beültethetnek, és akciódús kalandba keveredhetnek.

A Speed Champions készletekkel a gyerekek és a szenvedélyes autórajongók egyaránt ikonikus autók másolatát építhetik meg. A LEGO téglákból kiváló minőségű modelleket építenek, számos lenyűgöző részlettel. Minden modell megépíthető a LEGO® Builder alkalmazás segítségével, amely megmutatja neked és gyermekednek az egyszerű és intuitív utat az építési kalandhoz.

  • Ford járműmodell gyerekeknek - LEGO® Speed Champions Ford Mustang Dark Horse sportkocsi 9 éves kortól gyerekeknek és felnőtt modellautó-gyűjtőknek.
  • 1 minifigura - Az építhető modellautóhoz tartozik egy minifigura sofőr Dark Horse pulóverben, sisakkal, parókával és villáskulccsal, akit a gyerekek a volán mögé ültethetnek, és elvihetik a versenyekre.
  • Hiteles Ford jármű - A Ford Mustang Dark Horse sportautó készlet hátsó szárnyat, hűtőrácsot, fényszórókat, kipufogókat, Ford logókat és számos belső részletet tartalmaz.
  • LEGO® jármű bemutató modell - Amikor a gyerekek a Ford modellel egy kört tesznek a versenypályán vagy a városban, büszkén mutogatják majd a polcon vagy az éjjeliszekrényen.
  • Ajándékozz egy autót - Ez a készlet szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és 9 éves és annál idősebb gyerekeknek, valamint a felnőtt modellautó-gyűjtőknek is örömet okoz majd.
  • Még több versenyzői kaland - Fedezd fel a LEGO® Speed Champions sorozat még bonyolultabb autóit (a készletek külön megvásárolhatók).
  • Építsd és építsd meg híres járművek modelljeit - A LEGO® SpeedChampions készletekkel a gyerekek és az autórajongók híres autók másolatait építhetik meg.
  • Méretek - A LEGO® Ford járműmodell 344 téglából áll, és több mint 4 cm magas, 15 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: