Star Wars™ LEGO® Vörös tűzijáték (75384)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 740 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Star Wars™ LEGO® Piros tűzgyújtó (75384 ) 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Star Wars™ Star Wars: Az ifjú Jedik kalandjai című filmből ismert Vörös tűzgyújtót tartalmazó LEGO® Star Wars™ kezdő készlettel az építés és a játék világa tárul a 4 éves és idősebb gyermekek előtt. A modell tartalmaz egy kezdő szőnyeget, hogy a gyerekek habozás nélkül elkezdhessék az építkezést, valamint pilótafülkét mind a 3 Star Wars-figura számára (LEGO Nash Durango és Nubs minifigurák, valamint egy LEGO RJ-83 droid figura). A készlet tartalmaz továbbá egy megépíthető Star Wars speeder bike-ot, amely illeszkedik a hajóba, valamint a piactér kis modelljét a kreatív játékhoz.

Az egyszerű, képekkel illusztrált útmutató ideális az olvasni még nem tudó gyerekek számára. Az építési útmutatót tartalmazó LEGO® Builder alkalmazás még szórakoztatóbbá teszi a játékot az intuitív zoom és forgatás eszközeivel, amelyekkel a gyerekek munka közben is szemléltethetik a modellt (esetleg egy idősebb testvér vagy felnőtt segítségével).

Nagyszerű LEGO ajándéktipp a Star Wars: Az ifjú jedik kalandjai rajongóinak. Ez a gyűjthető készlet könnyen kombinálható a Tenoo Jedi templom készlettel (75358 - külön megvásárolható).

  • A Vörös Tűzmadár és a Pókmotoros modellje - Ezzel a kezdő készlettel a kisgyerekek gyorsan elkezdhetik a StarWars™ járművek építését. Ezután elkezdhetnek játszani aStarWars: Az ifjú Jedik kalandjai című film hőseivel.
  • 3 LEGO®StarWars™ figura - LEGO Nash Durango minifigura csavarkulccsal, LEGO Nubes minifigura fénykarddal, és LEGO RJ-83 droid figura, amely Nash hátára rögzíthető.
  • Könnyen építhető - A Red Firebug építhető modell tartalmaz egy indító alátétet az egyszerű összeszereléshez, és egy pilótafülkét, amelyben mind a 3 figura elfér. A hajó hátsó részén egy gyorsasági motorkerékpár is elfér
  • Szórakoztató kombináció - A készlet tartalmaz egy kis piacteret grill- és ételelemekkel, és párosítható a Tenoo Jedi Temple készlettel (75358 - külön megvásárolható) a még kreatívabb szórakozáshoz.
  • Ajándéktipp aStarWars: Az ifjú Jedik kalandjai fiatal rajongóinak - Ajándékozd ezt a 136 darabos LEGO®StarWars™ készletet meglepetésként vagy születésnapi ajándékként 4 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Szórakoztató elfoglaltság az egész családnak - A dobozban külön részletes, képes, részletes útmutatót találsz minden egyes fő modellhez. Ezenkívül a LEGO® Builder alkalmazás digitális képalkotó eszközöket és még sok mást is tartalmaz
  • Építés 4 éves kortól - A 4 éves és annál idősebb gyerekeknek szántStarWars™ építőszettek szórakoztató bevezetést nyújtanak aStarWars világába. A gyerekek megtanulnak velük építkezni, és kreatív játékkal fejlesztik a képzeletüket.
  • Kompakt készlet, amely ideális az útközbeni játékhoz - A Star Wars™ Red Firebug hajómodell több mint 6 cm magas, 18 cm hosszú és 19 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: