Technic LEGO® motorkerékpár Kawasaki Ninja H2R (42170)

Nincs értékelés
Márka: Lego
25 750 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Technic LEGO® Motorkerékpár Kawasaki Ninja H2R (42170 ) 10 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Technic (42170) Kawasaki Ninja H2R motorkerékpárral a 10 éves és idősebb gyerekeket is bevezetheted a mérnöki és technológiai világba. Ez a fiúknak és lányoknak szánt készlet a világ egyik leggyorsabb sorozatgyártású motorkerékpárjának, a Kawasaki Ninja H2R-nek a hű másolata.

Ez az 1:8 méretarányú, gyerekeknek szánt modell kormányművel, lengéscsillapítókkal, 2 sebességes sebességváltóval, mozgó 4 dugattyús motorral és turbófeltöltővel büszkélkedhet. Egyedi díszítésű, különleges szélvédődarabot és Kawasaki logót is találsz az üzemanyagtartály mindkét oldalán. A gyerekek élvezni fogják az egyes elemek megépítését és a modell funkcióival való játékot, majd büszkén mutogatják a modellt az állvány segítségével.

A LEGO Technic építőszett gyerekeknek valósághű részletekkel büszkélkedhet, és a fiatal építőket közérthető módon vezeti be a technológiába. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • Motorkerékpár modell 10 éves kortól - A LEGO® Technic Kawasaki Ninja H2R motorkerékpár számos hiteles részlettel büszkélkedhet, és jutalmazó építési kihívást jelent a fiúk és lányok számára.
  • 1:8 méretarányú motorkerékpár készlet - A Kawasaki motorkerékpár kicsinyített változatát a részletekre odafigyelve tervezték, és egy állványt is tartalmaz, hogy a gyerekek kiállíthassák a gyűjthető modellt.
  • Sok valósághű részlet - Tartalmazza a kormányzást, a lengéscsillapítókat, a 2 sebességes sebességváltót, a mozgó 4 dugattyús motort és a turbófeltöltőt.
  • Dekoratív részletek - A különleges szélvédődarab saját díszítéssel rendelkezik, az üzemanyagtartály mindkét oldalán pedig a Kawasaki logó található.
  • Motorkerékpár gyerekeknek - Ez a készlet elragadó ajándék a járműveket és érdekes játékokat kedvelő gyerekeknek
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Méretek - A készlet 643 darabból áll, a modell több mint 17 cm magas, 31 cm hosszú és 9 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: