Gamegenic - PRIME dupla hüvelycsomag (2x80 borító)

Nincs értékelés
Márka: Gamegenic
3 120 Ft
Készleten (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Gamegenic új szereplő a kártyajáték-kiegészítők piacán. Rengeteg nagyszerű tartozékot tartalmaz, amelyek között mindenképpen megtalálható ez az eredeti termék, az úgynevezett Double Sleeving Pack. Sok kártyajátékos biztosan értékelni fogja azt a tényt, hogy többé nem kell drága Perfect Size tokokat vásárolni más matt vagy fényes tokokkal együtt, hogy dupla tokba helyezhessék a kártyáikat. A Gamegenic előállt a tökéletes szerkentyűvel, nevezetesen ezzel a csomaggal, amely minden problémát megold az Ön számára ebben a tekintetben.

Két borító, az első az úgynevezett Perfect Size borító, amely szorosan beburkolja a kártyákat, a második pedig a klasszikus matt fekete, amely megfelel a versenyjáték minden kritériumának - azaz kényelmes keverés, átlátszatlan hátlap, tartósság és minőségi anyag.

A Gamegenicet továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni, és híreket fogunk hozni a portfóliójukból, de már most elmondhatjuk, hogy a Dragon Shield, az Ultra Pro és az Ultimate Guard mellett biztosan van még egy cég a piacon, amelyiknek van mit kínálnia a jövőben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: