Star Wars™ LEGO® Adventi naptár 2023 LEGO® Star Wars™ (75366)

Nincs értékelés
Márka: Lego
11 760 Ft
Készleten (1 db)

A Star Wars™ LEGO® Adventi naptár 2023 LEGO® Star Wars™ (75366 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg gyermekeidet egy olyan ajándékkal, amely minden nap karácsonyi hangulatot varázsol nekik - a LEGO® Star Wars™ 2023-as adventi naptárral (75366). Tele van gyűjthető figurákkal, mini modellekkel és kiegészítőkkel. A gyerekek mindent megtalálnak benne, amire szükségük van a Star Wars: A Jedi visszatér, a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: A hibás banda történeteinek eljátszásához, és a LEGO Star Wars termékcsalád más készleteivel is kombinálhatják őket.

Ünnepi móka
A készlet 8 LEGO® Star Wars™ figurát tartalmaz, köztük Palpatine császárt, Ewokot és Pit droidot karácsonyi öltözékben, Gonk droidot rénszarvasnak öltözve és Omegát a szánjával. A 6 éves és idősebb Star Wars-rajongóknak szánt nagyszerű karácsonyi ajándékban 15 mini modell is van a fantáziadús játékhoz, köztük a Justifier, a STAP pók, a Mandalorian N-1 vadászgép, a Klón Parancsnokság és az Ewok falu.

A lehetőségek galaxisa
A LEGO Csoport 1999 óta készíti a Star Wars galaxis ikonikus űrhajóinak, járműveinek, helyszíneinek és karaktereinek másolatait, és csodálatos készletek széles választékát kínálja minden korosztály számára.

  • LEGO®StarWars™ Adventi naptár 2023 (75366) - Hangolódj a karácsonyi hangulatra ezzel az adventi naptárral, amely StarWars figurákat, járművek mini modelljeit és kiegészítőket tartalmaz.
  • 8 karakter - Tartalmazza Palpatine császárt, Ewok és Pit droidot karácsonyi ruhákban, Gonk droidot rénszarvasnak öltözve, Omegát szánnal, egy klónkatonát a 212. légióból, egy B-1 harci droidot és Leia hercegnőt.
  • 10 minigép - Justifier, mandalori N-1 vadászgép, turbó tank, STAP speeder, AAT, birodalmi űrsikló, AT-ST, speeder bike, birodalmi csillagromboló és Ewok siklógép.
  • 5 további mini modell - Klón parancsnoki állomás, Ewok falu, Endor bunker, Endor pajzsvédő és a császár trónja.
  • Kreatív szórakozás - Tartalmazza a StarWars: A Jedi visszatér, StarWars: A klónok háborúja, StarWars: A hibás tétel karaktereit és készleteit, és kombinálható a LEGO®StarWars™ sorozat más készleteivel is.
  • Ajándéktipp 6 éves kortól - Ajándékozd meg gyermekeidet karácsonyra egy 320 darabos LEGO®StarWars™ adventi naptárral.
  • Szórakoztató építőkockák minden korosztály számára - A LEGO®StarWars™ építőkockák segítségével a gyerekek és a saga felnőtt rajongói felidézhetik az ikonikus jeleneteket, újrajátszhatják saját kreatív történeteiket, vagy egyszerűen csak modelleket építhetnek a téglákkal
  • Prémium minőség - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú minőségi előírásoknak, így könnyen és biztonságosan összekapcsolhatók
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobjuk, összetörjük, csavarjuk, melegítjük és gondosan elemezzük, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Star Wars™
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: