DUPLO® LEGO® vízi park (10989)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 320 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Vízipark (10989 ) 2 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A legjobb fürdőjátékot keresi kisgyermekek számára 2 éves kortól? A LEGO® DUPLO® City 10989 Water Park játékkal a fürdőzés szórakoztató tanulási élménnyé válik, miközben a gyerekek felfedezik ezt a színes vízi parkot. Egyúttal megismerteti a kis úszókat a számokkal, és fejleszti a vízzel való öntözés képességét. Ez az építőszett ráadásul könnyen tisztítható és tárolható.

Interaktív játék a fantáziadús játékhoz
Ez az oktatójáték egy hajlítható pálmafát tartalmaz, amelyet a gyerekek a számkockákkal 1-2-3 együtt hagyhatnak nőni. A gyerekek a fán lévő vödröt megtölthetik vízzel, és lefröcskölhetik a gyermekfigurát. Engedhetik, hogy a figura lecsússzon a vízcsúszdán, és felcsússzon a felfújható teknősre. Amikor a felhő megtelik vízzel, a gyerekek az összes szórakoztató elemre esőt indítanak.

Praktikus kialakítás, amit a szülők is szeretni fognak
A LEGO DUPLO fürdőjátékokat úgy tervezték, hogy a szülők és a gyerekek együtt indulhassanak el az örömteli felfedezések útján. Fürdés után pedig a felnőttek kinyithatják ezt az úszó kört, és könnyen megszáríthatják, hogy a játék higiénikusan tiszta maradjon.

  • Oktató fürdőjáték - Aktivitás fürdés közben az Aquapark játékkal (10989), a 2 éves és annál idősebb kisgyermekek számára készült kreatív építőkészlettel, amely fejleszti a számfelismerést és a finommotoros készségeket.
  • Szórakoztató építőjáték a fürdőben - Ez a fürdőjáték egy úszó szigetet és felfújható teknőst, egy hajlítható pálmafát vizes vödörrel, egy polip alakú csúszdát, 2 gyermekfigurát, egy tengeri csillagot és esőfelhőket tartalmaz.
  • A képzeletet fejlesztő játék - A gyerekek a kádban fejlesztik képességeiket és számokat tanulnak, miközben a pálmafa növekedéséhez építőkockákat rakosgatnak, és a figurát kísérve felfedezik a vidám vízi parkot
  • Ajándék kisgyermekeknek - kreatív szórakozás 2 éves kortól kisgyermekeknek születésnapra vagy bármilyen más alkalomra
  • Szórakoztató építkezés a kádban - A játékmodell több mint 22 cm magas, 25 cm széles és 19 cm mély. Ezenkívül a LEGO® DUPLO® fürdőjátékcsalád része (külön megvásárolható).
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • A kicsiknek szánt játék segít a játékon keresztül tanulni - A LEGO® DUPLO® építőkockákat szakértő módon úgy tervezték, hogy a kisgyermekek a kreatív játékon keresztül érjék el a fejlődési mérföldköveket.
  • Egyenletes minőség - A LEGO® DUPLO® játékok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen megfoghatják, elhelyezhetik és szétszedhetik - és 1969 óta így is van ez.
  • Mindig biztonságos - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat a lehető legnagyobb mértékben tesztelik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: