Technic LEGO® BMW M 1000 RR (42130)

Nincs értékelés
Márka: Lego
84 620 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

Technic LEGO® BMW M 1000 RR (42130 ) a Legótól 18 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A BMW M 1000 RR-t a versenyzéshez fejlesztették ki és közúti használatra finomították. Így a motorsport rajongók és a hétköznapi motorosok szívét egyaránt megnyerte. Most te is teljesen elmerülhetsz az építés élményében, amelynek végén ennek a fantasztikus motorkerékpárnak a LEGO® Technic modellje (42130) vár rád.

Maximális teljesítmény
Merülj el a részletgazdagságban, amely ebben a lenyűgöző motorkerékpár-modellben rejlik. Ez az 1:5 méretarányú másolat az első a LEGO Technic termékcsaládban. A hiteles jellemzőknek köszönhetően a modell pont úgy néz ki és mozog, mint az igazi. Nézd meg a funkcionális 3 sebességes sebességváltót (és üresjáratot), a kormányzást, az első és hátsó felfüggesztést, a lánchajtást és a soros 4 dugattyús motort. Az ikonikus BMW logóval és 2 talapzattal a motor remekül mutat majd a kiállításon.

Lovagold meg a vágyaidat
A BMW M 1000 RR a LEGO Technicből a LEGO felnőtt kollekció része. Ezek a készletek a világ legnépszerűbb járművei előtt tisztelegnek, és a felnőttek bepillantást engednek a mérnöki alapelvekbe egy olyan építési projektben, amellyel kikapcsolódhatnak.

  • Felnőtt építő készletek - Szítsd fel kreativitásodat egy menő modellel. A LEGO® Technic BMW M 1000 RR replika (42130) ideális a kreatív projektek iránt érdeklődő felnőttek számára.
  • Rengeteg funkció - Fedezd fel a hiteles részleteket ebben az 1:5 méretarányú modellben, beleértve a 3 sebességes váltót (és üresjáratot), a kormányzást, az első és hátsó felfüggesztést, a lánchajtást és a 4 dugattyús motort.
  • Stílusos megjelenés - Csodáld meg a piros, fehér és kék színek kombinációját, beleértve az ikonikus BMW logót is. A gumiabroncsoktól a szélvédőig, egyetlen részletet sem hagytak figyelmen kívül.
  • Lenyűgöző ajándék BMW-rajongóknak - Ez a lenyűgöző modell kétségtelenül minden motorkerékpár-rajongót elkápráztat. Kifejezetten felnőttek számára tervezték, és magával ragadó élményt nyújt, amelynek végén egy stílusos bemutató darab vár rád
  • 1:5 méretarány - Ez a prémium modell (a méretek nem tartalmazzák az alapot) több mint 27 cm magas, 45 cm hosszú és 17 cm széles.
  • Mutasd meg szenvedélyedet - A készlet tartalmaz egy alapot és egy versenyblokkot is. A lenyűgöző motorkerékpár-modell magára vonzza a figyelmet, és gyakori beszédtéma lesz barátaid körében
  • Igazi együttműködés - Ez a készlet a BMW és a LEGO® Technic tervezőcsapat együttműködésének eredménye.
  • LEGO® Technic felnőtt modell - A LEGO® Technic felnőtt modellkészletek része, amelyek egy menő építési projekt keretében bepillantást engednek a technika világába
  • Minőségi anyagok - A LEGO® Technic téglák megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak, így következetesek, kompatibilisek és mindig jól tarthatók.
  • Első a biztonság - A LEGO® Technic darabokat a földre dobják, felmelegítik, összezúzzák, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: