Magic: the Gathering - War of the Spark Booster (japán)

Nincs értékelés
Márka: WotC
3 860 Ft
Raktáron - most küldünk (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nem kell többé csak az interneten nézegetned a Planeswalkereket ebben a készletben! Egyetlen és egyben utolsó tétel lesz ezekből a ritka boosterekből a Magic Games készletén május 20-án, hétfőn! Nagyon valószínű, hogy a boosterek rövid időn belül eltűnnek, ezért ne habozz, rendeld meg a tiédet is!

15 lapos War of the Spark booster szettek, amelyek mindig tartalmaznak egy alap földet, 10 közönséges, 3 ritka és 1 ritka vagy mitikus ritka lapot. Egy közönséges kártya helyett a booster tartalmazhat egy véletlenszerű ritkaságú fóliakártyát. Minden pakliban egyidejűleg egy véletlenszerű ritkaságú - Uncommon, Rare vagy Mythic - Planeswalker is található egy slotban. A japán War of the Spark tartalmazhat nagyon ritka Planeswalkereket alternatív rajzolattal a boosterekben.

A War of the Spark kiadás összesen 264 kártyát tartalmaz, és nem hivatalosan a harmadik készlet, amely Ravnica világában játszódik, amelyet tíz céh irányít. A történet a Gatewatch és Nicola Bolas csatájában játszódik. Ez a harc fokozatosan rendes planeswalker-csatává alakul át. Sok hatalmas Planeswalker a különböző valóságokból egyesül Bolas ellen, aki Ravnica uralkodójává nyilvánította magát, és veszélyesen közel van ahhoz, hogy befejezze a varázslatot, amely istenivé teszi. Meg lehet állítani Bolast?

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: