Magic: The Gathering - Murders at Karlov Manor Play Booster Box (EN)

Újdonság
Nincs értékelés
64 260 Ft
Készleten (3 db)

Magic: The Gathering- Murders at Karlov Manor Play Booster Box (36 Booster) by Wizards of the Coast in English.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fejtsd meg a rejtélyt! Derítsd ki, ki követte el a gyilkosságokat a Karlov-kastélyban... mielőtt te leszel a következő áldozat.

Gyilkosság! Rejtély! Varázslatok! Zavaró gyilkosságok sorozata söpör végig a Ravnica-síkságon, miközben a játékosok a legjobb nyomozók szerepébe bújnak, hogy nyomokat keressenek és megoldják az ügyet. Vajon le tudják-e leplezni a bűnösöket, mielőtt túl késő lenne?

Ha egy eset megoldása nem elég a játékosoknak, még több rejtélyt is beleszőttek a Gyilkosságok a Karlov-kastélyban termékekbe. Hagyd, hogy a játékosok próbára tegyék nyomozói képességeiket!

Szerezd meg a Draft és a Set Boosterek legjobbjait egyben! A játékbosterek tökéletes kiegészítői a játékkörnyezetnek - különösen a korlátozott formátumú eseményekhez. Ráadásul izgalmas paklinyitási élményt nyújtanak, és lehetőséget adnak a játékosoknak arra, hogy néhány ritka kártyát vagy akár egy esetleges Booster Fun kezelést kapjanak.

Tartalomjegyzék:
- 36 Murders at Karlov Manor Play Booster.
- 14 Magic: The Gathering kártya minden egyes boosterben.
- 1 Token/Ad kártya, Gyanúsított Punchout kártya vagy Art kártya. (Egy normál Art kártya a csomagok 30%-ában található. A fóliázott szignált Art a csomagok 5%-ában található.)
- Minden csomag 1-4 ritka vagy magasabb szintű kártya, valamint 3-6 nem ritka, 6-9 közönséges és 1 föld kártya kombinációját tartalmazza (a csomagok 33%-ában Full-Art Land kártya található). Bármely ritkaságból egy kártya hagyományos fólia. A földkártya szintén hagyományos fólia a boosterek 20%-ában.
- A szabálykönyv nem tartalmazza.

A kártyák angol nyelvűek.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Magic: the Gathering
Jótállás: 2 év
Gyártó: Wizards of the Coast

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: