Magic: the Gathering - Time Spiral Remastered Booster Box

Nincs értékelés
Márka: WotC
123 630 Ft
Raktáron - most küldünk (1 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Doboz 36 darab Boosterel Time Spiral Remastered-ból.A Time Spiral Remastered történelmileg az első "paper remaster" létező készlet. A kiadás 2021. március 19-ig nyúlik vissza. 

A Time Spiral Remasters kiadás új élményt nyújt a 2006 és 2007 között megjelent Time Spiral blokkban. A népszerű Time Spiral, Planar Chaos és Future Sight kiadványok rajongóit és gyűjtőit egyetlen egyedi rajzolható környezetben egyesíti. A készletben összesen 289 kártyát találunk az Időspirál blokkból (121 Common, 100 Uncommon, 53 Rare és 15 Mythic Rare). Az eredeti Time Spiral készlethez hasonlóan minden booster egy Timeshifted kártyát tartalmaz egy speciális listából. A Planar Chaos "planeshifted" vagy a Future Sight "futureshifted" kártyái nem találhatók itt.

Összesen 121 Timeshifted kártya van, és ez a kártyák sajátos választéka. Ezek modern, retro(pre-modern) kivitelű kártyák és a kiadás lila szimbóluma. A prémium fólia Timeshifted kártyák klasszikus "hullócsillag" vízjelet tartalmaznak.

Booster Pack kiadás Time Spiral Remastered. Minden Booster 15 kártyát tartalmaz, és a következőket találjuk benne:

  • 10 Common kártya a Time Spiral Remastered kiadásból
  • 3 Uncommon kártya a Time Spiral Remastered kiadásból
  • 1 Rare / Mythic Rare a Time Spiral Remastered kiadásból
  • 1 Timeshited kártya / 1 fóliás Timeshifted kártya
  • egy Common kártya helyett egy véletlenszerűritkaságú fóliakártya jelenhet meg a boosterben a Time Spiral Remastered kiadásból

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: