Magic: the Gathering - Commander Legends Arm for Battle Commander Deck

Nincs értékelés
Márka: WotC
11 040 Ft
Készleten (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Commander Legends kiadás fehér és piros Commander pakliját Wyleth tábornok, az acél lelke vezeti. A Zendikar Rising kiadás "olcsóbb" Commander paklijainak első változata nagyon pozitív visszhangot kapott a játékosoktól és a kritikusoktól egyaránt, és a 2020-as év izgalmas új Commander paklijainak hullámzása még biztosan nem ért véget. Két paklira számíthatsz - a fehér és piros aggro Armed for Battle és a kék és zöld Reap the Tides paklira. Mindkét csomag tartalmaz egy új legendás fóliakártyát és 99 további kártyát a Commander formátumhoz.

A pakliban található kártyák listáját itt találod: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/commander-legends-commander-decklists-2020-11-05

A Commander Legends egy különleges kiadás, amely először jelent meg a Wizards of the Coastnál. Egyesíti a népszerű újranyomásokat és a teljesen új kártyákat, hogy támogassa a Commander formátumot a klasszikus Limited környezet Draft formátumával együtt. A kiadásban Draft Boosterek, Collector's Boosterek és ismét két új, a Zendikar's Risinghoz hasonló Commander pakli található. Bejelentették a nagyon népszerű legendás lények visszatérését, és a kompetitív és szabadidős EDH játékosok széles spektrumában játszanak velük, akik egy különleges új fóliázási folyamatra és bemutató változatokra számíthatnak. Az új kártyák közül a Commander "Black Lotus" dominál, 71 új legendás lényhanem az udvari varázslási ciklus is. Új mechanika Encore a nem legendás lényekre vonatkozik, és lehetővé teszi, hogy egyszeri alkalommal visszatérjen a sírból a csatatérre, egy támadásért minden ellenfél ellen. A Partner, Monarch és Cascade mechanikák visszatérnek, míg a zöld játékosok örömmel látják a Három királyság - Három látogatás portál kártya újranyomását. A Commander Legendsben mindenki számára van valami. Néhány kártyáról áttekintést talál a galériánkban.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: