Magic: the Gathering - Kaldheim Set Booster

Nincs értékelés
Márka: WotC
2 300 Ft
Raktáron - most küldünk (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az új típusú Booster a Kaldheim készletben is visszatér. A játékosok és gyűjtők számára érdekes termék ára valamivel magasabb, mint a Draft Boosteré, de viszonylag érdekes tartalmat kínál, az alábbiak szerint:

  • 1 Snow Land (15% esély a fóliára)
  • 1 Rare vagy Mythic Rare
  • 1 Snow Common/Uncommon, Showcase Uncommon, vagy Theme Booster
  • 1 Foil véletlenszerű ritkaságú
  • 7 kártya véletlenszerű arányban Common / Uncommon
  • 1 Art kártya
  • 1 Token, vagy Marketing kártya 25% -os eséllyel a "The List" listából származó kártyához, amely 300 reprintet tartalmaz, akár Time Spiral és Mystery Booster készletig!

A készlet tipológiailag a skandináv mitológiában szerepel. Ez a Magic: the Gathering nézete a vikingek, a skandináv istenek és más természetfeletti lények - angyalok, sárkányok, óriások és démonok - világáról. Összesen 285 kártya jelenik meg a kiadásban, további 120 ezután különféle showcaseben részesült (borderless földek vagy planeswalkerek, vagy akár a Vorinclex avatar phyrex szövege). A Planeswalkers-ből a történet Kayi utazása körül forog, amely utolsó ravnicei útja után tér vissza. Az új mechanizmus neve Foretell, és lehetővé teszi például az erősebb kártya magasabb manaköltségének felosztását két körre. Kaldheim elkészíti a Zendikar Rising Pathway földjeinek sorozatát, érdekes flipkártyákat mutat be legendás lények egyik oldalával, valamint a kedvenc Hóval borított földeket, amelyeket eddig csak a régi Coldsnap vagy a prémium Modern Horizons szett adott ki.

A Kaldheim kiadásának dátuma - 2021.2.5

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: