Magic: the Gathering - Unsanctioned

Nincs értékelés
Márka: WotC
19 320 Ft –24 %
AaD6glD3u8
19 320 Ft –24 % 14 680 Ft
Raktáron - most küldünk (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az humoros témájú ""UN"" kiadás harmadik verziója szintén a Varázslatos Játékokra érkezik! A Unsanctioned egy 5 harminc kártya nagyságú, előre megtervezett készlet, amelyek kombinálhatók egymással, hogy különféle funkciókkal rendelkező vicces paklikot hozzanak létre. Mint az előző esetekben is, a kártyák ezüst élekkel vannak ellátva, nem törvényesek a versenyeknél, ezért kizárólag a Magic játékok céljából készülnek.

Unsanctioned alatt két hatszögletű kocka, tíz kétoldalas zseton található, és ami az ""UN"" kiadás fő dolga - természetesen egy csodálatos, teljes művészetű földterület új sorozata, amelyek a múltban sok gyűjtőt nyertek. A föld az előző Unhinged, Unglued és Instable készletekből évek óta nagyszerű gyűjteménye. Minden Unsanctioned csomagban öt klasszikus és öt fólia basic ország található, amelyek művészetét a galériánkban is megnézheti!

Élvezze a nem szokatlad varázslatos szórakozás óráit az Unsanctioned segítségével. A Unsancioned kiadás dátuma - 2020. február 28..
Ezen az oldalon megtalálhatja az előre elkészített csomagokban található összes kártya galériáját: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/card-image-gallery/unsanctioned

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: