Marvel Champions - The Once and Future Kang Scenario Pack

Eladás
Nincs értékelés
9 440 Ft –11 %
mc11en box500
9 440 Ft –11 % 8 320 Ft
Készleten (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

“That’s the problem with heroes, really. Their only purpose in life is to thwart others. They make no plans, develop no strategies. They react instead of act. Without villains, heroes would stagnate. Without heroes, villains would be running the world. Heroes have morals. Villains have work ethic.”
   
–Kang, The Last Avengers Story

Készüljetek, halandók! A múltban a Green Goblin vagy a Wrecking Crew átvilágította Önt, és a Hydra ellen harcolt a Rise of Red Skull kampányban. De eddig nem kerültetek ki az ellenség elől futurisztikus technológiával, óriási intellektussal és időváltoztató képességekkel!

Scenario Pack The Once and Future Kang A Marvel Bajnokok kártyajátékának egy teljesen új játékfájlokat tartalmaz, az időutazó zsarnok Kang hat egyedi változatával! Ez egy olyan kalandot ad neked, ahol időben és térben szét kell válnod, hogy megállítsd Kangot! Három izgalmas moduláris találkozás a múltból, a jelenből és a jövőből vár rád és barátaidra. A készlet összesen 73 kártyát tartalmaz. Az FFG ezen az oldalán található további információ erről a forgatókönyv-csomagról: https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2020/7/9/the-once-and-future-kang/

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Merch filmekből és sorozatokból
Jótállás: 2 év
Gyártó: Fantasy Flight Games
Kategória: Kártyák és plakátok
Licenc: Marvel

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: