Pokémon TCG - Chilling Reign Booster

9 értékelés
Márka: Konami
2 160 Ft
Raktáron - most küldünk (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

 Itt az új Chilling Reign készlet! És nagyon hidegnek tűnik ...

Használja ki a fagyos földek Pokémonjait, beleértve a nagy teljesítményű Ice Rider Calyrex VMAX és Shadow Rider Calyrex VMAX - valamint az Articuno, Zapdos és Moltres galáriai formáit - a Sword & Shield - Chilling Reign-ben!
Kísérteties árnyékok, üvöltő hóviharok és heves csaták - bővítse stratégiáit és gyűjteményét új képességekkel és új lehetőségekkel. Folytassa a kísérteties ellenségek ellenére, és nyerjen teljes győzelmet a spektrális hó országában a Pokémon TCG: Sword & Shield - Chilling Reign bővítéssel!

Több mint 190 kártyát tartalmaz, köztük 15 új V Pokémon, 8 új VMAX Pokémon
Ez az új generációs Sword and Shield 6. kiadása, amely a Pokémon Sword and Shield videojátékon alapszik, és bemutja az új 8. generációs Pokémon és Pokémon V és Pokémon VMAX-okat.

Itt talál új V és VMAX Pokémonokat, amelyeket összegyűjthet vagy csatákat nyerhet velük:

Celebi V, Blaziken V, Volcanion V, Ice Rider Calyrex V, Zeraora V, Galarian Articuno V, Shadow Rider Calyrex V, Galarian Zapdos V, Sandaconda V, Galarian Moltres V, Galarian Slowking V, Liepard V, Metagross V, Blissey V, Tornadus V. Van egy jó adag vadonatúj és erőteljes Pokémon isCelebi VMAX, Blaziken VMAX, Ice Rider Calyrex VMAX, Shadow Rider Calyrex VMAX, Sandaconda VMAX, Galarian Slowking VMAX, Metagross VMAX, Tornadus VMAX


A Booster(kiegészítő csomag) 10 kártyát tartalmaz.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: