Dragon Shield Nest 500 - Magic Carpet (Red / Black)

Nincs értékelés
13 160 Ft
Raktáron - most küldünk (2 db)

A Dragon Shield Magic Carpet a doboz és a párna kombinációja, amely egyszerű és elegáns módon teszi lehetővé a csomaggyűjtemény szállítását és a védelmet játék közben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dragon Shield Magic Carpet a doboz és a párna kombinációja, amely egyszerű és elegáns módon teszi lehetővé a csomaggyűjtemény szállítását és a védelmet játék közben.A masszív és tartós „Dragon Skin” külső elegáns megjelenést biztosít. A belső tér ezután "Duchesse satin" -ból készül.

A Magic Carpet tehát két levehető részből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek egymáshoz - egy párna, amely szorosan körülveszi a hatalmas tároló dobozt, és biztonságban tartja a kártyákat hordozáskor.

A Magic Carpet-et megtalálod többféle színben. Ez a modell akár 7 standard méretű Dragon Shield kártyadobozt vagy 6 Dragon Shield Deck Shells-t tart el. Dobozok nélkül akár 1000+ kicsomagolt kártya, 555+ single-sleeved kártya vagy 485+ double sleeved kártya fér el benne. A Carpet-ba alapban Dragon Shield Strongboxok, négyrekeszes dobozok vagy egy extra Playmat is elhelyezhető. Ideális a felépíteni tervezett Cube Draft számára is!

További információért tekintse meg az alábbi termékvideót:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: