Disney™ LEGO® Varázslatos faház (43215)

Nincs értékelés
Márka: Lego
55 520 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Magic Treehouse (43215) Disney™ LEGO® Magic Treehouse (43215 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Disney (43215) Varázslatos faházzal (Magic Treehouse) 7 éves és annál idősebb gyerekeket inspirálhatod kreatív játékokra. Tartalmaz egy kétszintes faházat, vízesést, kötélpályát, 13 mini LEGO téglát és rengeteg kiegészítőt és inspiráló funkciót, például egy rejtett barlangot a vízesés mögött és egy titkos lépcsőt a faházban. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési kalandot élvezhetnek. Ebben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

Kalandok a hősnőkkel
Ez az építőszett mesélésre sarkallja a gyerekeket, és segít fejleszteni az önbizalmukat, miközben kedvenc karaktereikkel játszanak. A készlet tökéletes a csoportos játékhoz, és a LEGO® ǀ Disney termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható) kombinálható a még nagyobb szórakozás érdekében.

Ikonikus Disney hercegnők gyűjtemény
Ez a prémium kategóriás készlet számos Disney karaktert tartalmaz, köztük Mulan, Raya, Elsa, Vaiana, Csingiling, Alice, Wendy, Bella, Tiana, Anna, Pocahontas, Jázmin hercegnő és Mirabel, és szórakoztató ajándék lehet minden korosztályú Disney-rajongónak.

  • Szórakozás, ami sosem ér véget - Ajándékozd meg a 7 éves és idősebb Disney-rajongókat vagy a kalandok szerelmeseit a bonyolult LEGO® ǀ Disney (43215) Varázslatos faház inspiráló ajándékával.
  • Korlátlan játék - A készlet tartalmaz egy kétszintes faházat, vízesést csúszdával és rejtett barlanggal, kötélpályát, rejtett lépcsőt, kenut, tábortüzet és még sok más funkciót és kiegészítőt.
  • Filmvászon hősnők - A Disney LEGO® minibabák, köztük Mulan, Pocahontas, Raya, Vaiana, Tiana, Jázmin hercegnő, Mirabel, Elsa, Anna, Alice, Wendy, Csingiling és Belle segítségével véget nem érő történeteket játszhatsz el.
  • Lenyűgöző ajándék Disney hercegnők rajongóinak - Ez a prémium készlet kreatív ajándék minden 7 éves és idősebb gyermek számára, aki szereti az ismerős karaktereket, a kalandokat vagy a modellekkel való játékot.
  • Végtelen történetek - A faház több mint 25 cm magas, 36 cm széles és 13 cm mély, és a vízesés modellel kombinálva garantálja a több órás játékot.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Életre szóló készségek - A 13 mini LEGO® serpenyővel és 2 összetéveszthetetlen modellel ez a szórakoztató, Disney-figurás építőszett kreatív játékra ösztönöz, és segít a fontos készségek fejlesztésében.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a szigorú szabványoknak, és lehetővé teszik az egységes összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: