Star Wars™ LEGO® Chewbacca (75371)

Nincs értékelés
Márka: Lego
68 510 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Star Wars™ LEGO® Chewbacca (75371 ) a Legótól 18 éves kortól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ünnepeld a Star Wars: A Jedi visszatér 40. évfordulóját, és tisztelegj a legendás wookiee előtt a LEGO® Star Wars™ Chewbacca™ kiállítási építővel (75371). Ébreszd fel kreatív erődet, és építsd meg ezt a szőrös karaktert a bandzsájával és a nyílpuskájával együtt LEGO téglákból. A lenyűgöző, megépíthető figura több mint 46 cm magas, és egy állványt is tartalmaz a bemutatáshoz. A figuráról szóló információkat tartalmazó tábla és egy LEGO® Chewbacca minifigura is található benne tüzelő nyílpuskával.

Lenyűgöző építési élmény
A dobozban vagy a LEGO Builder alkalmazásban megtalálod az útmutatót, amely végigvezet ennek a lenyűgöző modellnek az építésénél minden lépésen. Ezután büszkén mutathatod meg alkotásodat.

A lehetőségek galaxisa
Egyszer réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban kezdődött minden. A történet most a te otthonodban folytatódik a felnőtteknek szánt LEGO Star Wars gyűjtőkészletekkel. Fedezd fel ezt a választékot, és fedezd fel a Star Wars-rajongóknak szánt nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékokat.

  • LEGO®StarWars™ Chewbacca™ figura (75371) téglák - Ünnepeld a StarWars: A Jedi visszatér 40. évfordulóját ezzel a részletes kiállítási modellel, amely a hős wookiee előtt tiszteleg.
  • Kiállításra tervezve - Az építhető, nem mozgatható LEGO® Chewbacca figura egy téglákból készült nyílpuskát tart, és egy kiállítási talapzatot és információs táblát is tartalmaz.
  • Tartalmazza a LEGO® Chewbacca minifigurát - A LEGO® Chewbacca minifigura egy kivethető nyílpuskával rendelkezik, és egy információs tábla mellett kiállítható.
  • Gyűjthető figura - Ez az építhető Chewbacca modell a LEGO®StarWars™ gyűjtői kiállítási készletsorozat része, amelyhez R2-D2 (75308) is tartozik.
  • Ajándéktipp - Örvendeztesd meg magad, a StarWars™-saga felnőtt rajongóját vagy egy gyűjtőt ezzel a 2319 darabos készlettel. Alkalmas születésnapi vagy karácsonyi ajándéknak
  • Egy kihagyhatatlan, megépíthető figura a StarWars™ világából - Ez a LEGO® téglából készült Chewbacca figura több mint 46 cm magas.
  • Részletes építési útmutató - A dobozban és a LEGO® Builder alkalmazásban is találsz illusztrált építési útmutatót.
  • A messzi-messzi galaxisból az otthonodba - A LEGO®StarWars™ felnőtt építőszetteket neked, az igényes barkácsolónak tervezték, aki a gyakorlatias, kreatív projektekkel piheni ki magát.
  • Minőségi garancia - A LEGO® téglák és darabok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így a stabil modellek könnyen és biztonságosan összeállíthatók.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, összetörik, elforgatják, felmelegítik és alaposan elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
Licenc: Star Wars

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: