DREAMZzz™ LEGO® Dream Creatures istálló (71459)

Nincs értékelés
Márka: Lego
26 450 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (7 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Dream Creatures istálló (71459 ) a Lego-tól 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A televíziós sorozat által inspirált LEGO® DREAMZzz™ (71459) Álomlények istálló készletek a 8 éves és annál idősebb gyerekeket egy varázslatos, természeti részletekkel és új barátokkal teli világba kalauzolják, ahol mitikus lényekkel találkoznak és varázslatos virágokat gondoznak. Tele van csodálatos részletekkel, amelyek beindítják a gyerekek fantáziáját. A gyerekek imádni fogják felfedezni a működő szélmalmot, a pajtát (nyitható ablakokkal és ajtókkal) és találkozni fognak mesés új barátokkal, mint például a 2 lénnyel az Álomvilágból. 1 készlet,2 építési lehetőség A készlet 2 építési lehetőséget tesz lehetővé. A gyerekek választhatnak, hogy a szarvast repülő pegazusként vagy az erdő gyönyörű védelmezőjeként díszítik fel. Kétszeres játékidőt élvezhetnek, és fejleszthetik kreativitásukat. Fantasztikus részletek A szarvasnak mozgatható feje és lábai vannak, így könnyen alkalmazkodik a játékhoz, és agancs helyett az istállóból származó virágokat is feltehetsz rá. A csomagban Izzie, Zoey, Cooper és Mrs Castillo kidolgozott minifigurái találhatók.

  • Fedezd fel az istállót - A LEGO® DREAMZzz™ (71459) Dream Creatures istálló a tévésorozat történetén alapul, és teret teremt a gyerekek számára a fantáziadús játékhoz.
  • Tele van részletekkel - A gyerekek felfedezik a működő szélmalmot, búzát vágnak, és kipróbálják az istálló nyitható ajtóit és ablakait.
  • Mozgatható figura - Az őznek mozgatható a feje és a lábai, így a gyerekek könnyen hozzáigazíthatják a történet különböző jeleneteihez.
  • 2 építési lehetőség - A gyerekek választhatnak, hogy a szarvast repülő pegazusként vagy az erdő védelmezőjeként díszítik-e fel, így kétszer annyi játékidővel indulhatnak saját kalandjukra.
  • 4 minifigura - Tartalmazza Izzie, Zoey, Cooper és Mrs. Castillo kidolgozott minifiguráit, valamint Z-Flecket és 2 szivacsot az Álomvilágból.
  • Órákig tartó szórakozás - Ez a készlet 8 éves és idősebb gyermekek számára készült, akik szeretnek órákat tölteni az építéssel egyedül vagy a barátaikkal.
  • Méretek - Az istálló több mint 18 cm magas, 47 cm széles és 12 cm mély.
  • Történetvezérelt építési útmutató - A készlet történetvezérelt építési útmutatót tartalmaz, amely digitális változatban is elérhető a LEGO® Builder alkalmazáson keresztül.
  • A prémium LEGO® téglákat úgy tervezték, hogy mindig könnyen összeilleszthetőek legyenek.
  • Biztosított biztonság - A LEGO® téglákat alaposan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: